1. Speciális lépcsőlifteket tervezünk keskeny lépcsőkhöz, hogy a lift a lehető legkevésbé zavarja a lépcsőn közlekedőket.

Keskeny sín, kompakt hajtómű, felhajtható karfák, ülés és lábtartó. Ezáltal a teljes szék elegánsan felhajtható. Nagyon praktikus és kényelmes megoldás.

2. Lépcsőliftjeink képesek megkerülni a sarkokat és bevenni a bonyolult, éles kanyarokat.

Az íves modellünk a legsokoldalúbb lépcsőlift, amely keskeny íves lépcsőhöz alkalmazható. Lépcsőlift a lépcső külső és belső oldalán is haladhat és könnyen képes átjutni kanyarokon, közbenső pihenőkön és fordulókon. A sín gyártása a lépcső pontos felmérése alapján történik. A kétirányú elektromos forgatási opció lehetővé teszi, hogy az ülést a legbiztonságosabb pozícióba forgassa a pálya alsó és felső végén egyaránt. Ez különösen szűk helyeken praktikus.

3. A lépcsőliftjeink felszerelése és üzembehelyezése néhány óra kérdése, minimális kellemetlenséggel

Mivel a Stannah lépcsőlifteket nem a falhoz, hanem közvetlenül a lépcsőkhöz kell rögzíteni, a folyamat gyors, tiszta és egyszerű. Szerelőink minimális rendetlenséggel végezik az üzembehelyezést, összetakarítanak maguk után, alaposan tesztelik a berendezést és gondosan bemutatják és betanítják Önnek a használatot.

4. Lépcsőliftjeink áramkimaradás idején is működnek.

Mivel lépcsőliftjeink akkumulátorosak a lépcsőlift akkor is tovább tud működni, ha áramszünet van.

5. Stannah volt az első lépcsőlift gyártó, amely megkapta a British Standard BS5750 teljeskörű biztonsági és megbízhatósági tanúsítványt.

Minden lépcsőlift szigorúan ellenőriznek, hogy a tervezési és a gyártási folyamat során meghatározott kritikus biztonsági előírásoknak eleget tesz-e. Mi több, a Stannah az élenjáró gyártó a fejlesztésben és újításban. Folyamatosan fejlesztik, tökéletesítik termékeiket a vevői igényeknek megfelelően.

6. Stannah a tagja a LEIA-nak, Lift és Felvonóipari Szövetségnek

A Stannah elkötelezett a legmagasabb színvonal teljesítésében úgy a tervezésben és kivitelezésben, mint a berendezések biztonságát illetően.

7. A POLIZO Kft. - a Stannah lépcsőliftek magyarországi képviselete - kiváló szolgáltatást nyújt.

Nem feledkezünk el vevőinkről a lépcsőlift üzembehelyezését követően sem.   Kapcsolatfelvétel