A lépcsőlift beépítéséhez nincs szükség komoly átalakításra.

Egyetlen nap alatt visszakaphatja a házát teljes egészében. Nincs rendetlenség. Nincs felfordulás.

OLVASSON TOVÁBB

Nincs szükség komolyabb munkálatokra? Akkor hogyan építik be a lépcsőliftet?

A lépcsőliftet a lépcsőhöz rögzítjük, és nem a falhoz. Így nem teszünk kárt a falaiban, és minimális fennakadást okozunk otthona életében. Nem kell építési engedélyt kérnie és még csak a szőnyeget sem kell felszednie.


Hogyan zajlik egy lépcsőlift beépítése?

A beépítés néhány órát vesz csak igénybe. A gyors munkának köszönhetően nem zavarjuk meg túlságosan az Ön és otthona nyugalmát.

A beépítés során otthon tartózkodhat, és még figyelheti is barátságos szerelőink munkáját. Csak az jelenthet problémát, ha allergiás a porra. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy ne tartózkodjon a lépcső közelében, ugyanis apró fúrásokat kell végeznünk a lift beépítéséhez. Ugyanakkor gyorsan végzünk, és utána ismét önállóan veheti birtokba a házát.

A lépcsőlift átlagos beszerelési ideje:

5 óra

Fontos megemlíteni, hogy a beépítés nem azt jelenti, hogy a munkák végeztével átadjuk Önnek a liftet, és távozunk. Részletesen megismertetjük Önnel a lépcsőlift használatát, hogy biztonságosan és kényelmesen utazhasson vele minden nap.

Nem végzünk félmunkát.

stannah Play

Mi történik a lépcsőlift beszerelése után?

Miután a szerelőink végeztek a munkával, Ön abban az állapotban kapja vissza a házat, ahogy átadta nekünk. Azonban valami mást is visszakap tőlünk: az önállóságát.

A beépítést követően

Mi történik a lépcsőlift beszerelése után?

A lépcsőlift biztonságos beszerelése után a szerelőink részletesen bemutatják annak használatát. Csak akkor hagyják magára Önt, ha a lift kezelését alaposan megismerte, és biztonságosan, kényelmesen tudja új szerzeményét használni.

Meg fog lepődni, hogy milyen jól illik az új otthonába, összecsukott állapotában pedig mások is gond nélkül használhatják a lépcsőt.

Ügyfélszolgálat

Mi történik a szerelők távozása után?

A Stannah lépcsőlifthez ügyfélszolgálati támogatás is jár. Örömmel állunk a szolgálatára, amennyiben bármilyen segítségre lenne szüksége. A szerelőink a lift beszerelése után elmagyarázzák a működését, de amennyiben ezután is kérdés merülne fel Önben, hívjon minket nyugodtan.

Készségesen válaszolunk bármilyen lépcsőlifttel kapcsolatos kérdésére. A csapatunk alapos ismeretekkel rendelkezik a termékeinkről, így nagy valószínűséggel telefonon is tudnak segíteni Önnek. Amennyiben ez mégsem lehetséges, személyesen keressük fel Önt. Szerelőink örömmel segítenek, hogy biztonságban és kényelmesen közlekedhessen az otthonában. Bárhol is legyen Magyarországon, mi a rendelkezésére állunk.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button

Hogyan készüljek elő a lépcsőlift beszerelésére?

A szerelők érkezése előtt tegye szabaddá a lépcsőt a lépcsőlift zavartalan beszereléséhez. A lépcsőlift tanácsadónk feljegyezte az esetleges ablakpárkányok vagy fűtéscsövek helyzetét, de az nagy segítséget jelentene, ha a széklift kijelölt helyének közeléből a kaspókat és a fényképeket eltávolítaná.

Ha a házában okozott kár miatt aggódik, fényképezze le a lépcsőjét a lépcsőlift beszerelése előtt. Szakértőink ugyanakkor óvatosan dolgoznak, és össze is takarítanak maguk után, így az egyetlen különbség az újonnan telepített széklift lesz!

A széklift telepítésének egyetlen előfeltétele egy konnektor a lépcső közelében, ahová a lépcsőliftet csatlakoztatni lehet – ezt már a helyszíni felmérés esetén ellenőrizzük. A lépcsőlift akkumulátorról működik, de a villamoshálózathoz csatlakoztatva biztosítható, hogy az eszköz folyamatosan töltődik. Áramszünet esetén sem ragad a lépcsőn, a lifttel továbbra is biztonságosan utazhat.

A lépcsőlift mihamarabbi beszerelését javasoljuk, hogy a lépcsőzés többé ne rémítse el, és megállíthatatlannak érezze magát. Már a lépcsőlift megrendelésekor megpróbálunk a beszerelésre alkalmas időpontot találni, hogy mihamarabb visszakaphassa önállóságát.

Kérjen ingyenes árajánlatot