Lépcsőfelmérés az ár és a lehetőségek meghatározásához

A lépcsőliftekkel foglalkozó szakember által elvégzett ingyenes felmérés segít minket abban, hogy személyre szabott, az Ön igényeinek megfelelő tanácsokat adhassunk.

Egy lépcsőlift megvásárlása komoly döntés. Tudjuk, hogy Önnek ez milyen fontos, és mi sem vesszük félvállról. Minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani Önnek az első telefonhívásától kezdve, amikor is barátságos csapatunk segít megszervezni a lépcsőfelmérést egy Önnek alkalmas időpontra.

Minden lépcső különböző

Ezért fontos, hogy pontos méréseket végezzünk, és a legjobb lépcsőliftet biztosíthassuk Önnek és családjának, hogy több évtizedes tapasztalhatunk felhasználásával Ön visszanyerhesse az önállóságát.

Megbízható tanácsadók

Megbízható tanácsadók

Segítőkész tanácsadóink megválaszolják minden kérdésüket, és az Ön lépcsőjéhez legjobban illő opciót javasolják

Személyre szabható termék

Személyre szabható termék

A Stannah lépcsőliftjeit nemcsak az Ön lépcsőjéhez igazítjuk – az igényeinek és a kívánságainak megfelelően személyre is szabhatja őket.

Igényekhez igazított szolgáltatás

Figyelmes tanácsadóink minden kérdésére választ adnak, illetve segítséget nyújtanak abban is, hogy Ön nyugodtan és magabiztosan tehesse meg a következő lépést.

Célunk, hogy Ön valóban minden szükséges információt megkapjon. Tudjuk, hogy ez egy személyes döntés, hiszen az Ön önállóságáról van szó, ezért a megrendelő igényeit és otthona lehetőségeit szem előtt tartva készítjük el minden egyes lépcsőliftünket.

Ezért fontos lépés az ingyenes, kötelezettségektől mentes lépcsőfelmérés – így tudjuk meghatározni, hogy az Ön otthonába mi lenne a legtökéletesebb megoldás. A sín kiválasztásában komoly szerepet játszik, hogy az Ön lépcsője egyenes vagy íves.

Az új technológiáknak köszönhetően (3D szimulációs app) lépcsőlift tanácsadóink pillanatok alatt felmérhetik a házát, és a lépcsőlift látványtervét is azonnal megmutathatják. Ennek köszönhetően már a felmérés során minőségi és személyre szabott tanácsokat kaphat.

Az ingyenes lépcsőfelmérés során:

  • A tanácsadónk felméri a mozgásképességgel kapcsolatos szükségleteit
  • Leméri a lépcsőjét, amely alapján meghatározza a lépcsőlift helyzetét
  • Válaszokat kap a felmerülő kérdéseire
  • Tanácsokat kap a megfelelő lépcsőlift kiválasztásához
  • Ingyenes árajánlatot kap

Lépjen velünk kapcsolatba, és egyeztessen időpontot!

06-26-540-315

Vagy kérjen visszahívást

A Polizo a lehető leghamarabb visszahívja Önt.