Díjak és minősítések

Üzleti teljesítményünkért számos díjat és minősítést elnyertünk. Csak úgy tudjuk a lehető legjobb szolgáltatást biztosítani, ha minden területen sikeresek vagyunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy megbízhat vállalatunkban. A legmagasabb, nemzetközileg is elismert szabványokat tűzzük ki célul önmagunk számára. Azért teszünk így, hogy a lehető legjobb minőségű lépcsőliftet tudjuk nyújtani Önnek.

Elnyert díjaink is azt bizonyítják, hogy az erőfeszítéseink messze túlmutatnak a termékeinken, hiszen csak úgy tudjuk a lehető legjobb szolgáltatást biztosítani, ha minden területen kiválóak vagyunk. Foglalkozunk a fenntarthatósággal, az etikus gyakorlatokkal, a tisztességes kereskedelemmel, valamint az egészségvédelemmel és a biztonsággal is, mert tényleg minden területen szeretnénk a legjobbak lenni.

De ne higgyen nekünk, higgyen a elnyert díjaknak és az egyesületeknek, amelyek a tagjai közé választottak minket.

ISO tanúsítvány

Az ISO (International Organization for Standardization, Nemzetközi Szabványügyi Szervezet) egy független, nem kormányzati szervezet, amely nemzetközi szabványokat dolgoz ki. Számos szakterületnek ezek a szabványok képezik az alapját, miközben arról is tesz, hogy a vállalatok a legmagasabb minőséget, biztonságot és hatékonyságot nyújtsák termékeikben.

A Stannah négy tanúsítványnak is büszke tulajdonosa:

 • vállalati minőségbiztosítás

(ISO 9001 tanúsítvány)

 • a vállalat környezetgazdálkodási rendszeréért

(ISO 14001 tanúsítvány)

valamint a Brit szabvány tanúsítványa a munkahelyi egészségvédelem és biztonság területén

(BS OHSAS 18001 tanúsítvány)

A szervezet egyfelől hozzájárul ahhoz, hogy valóban a szakértők által meghatározott szabványok szerint dolgozzunk, másfelől pedig elősegíti a szabad és tisztességes versenyt is. Erről pedig nem szeretnénk lemaradni.

stannah iso certification

CE jelölés

Minden termékünkön ott szerepel a CE jelölés.Ez azt jelzi, hogy a termék megfelel az európai egészségvédelmi, biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak.

A lépcsőlift esetében a következő biztonsági funkciókat kell alkalmazni:

 • a lift gyorsulását gátló eszközt
 • elektromos biztonsági berendezést (biztosíték)
 • rezgéscsillapítót

A jogszabályoknak való megfeleléssel biztosítjuk, hogy a termékeink a lehető legbiztonságosabbak.

stannah ce marking

Lift and Escalator Industry Association (LEIA)

A LEIA egy liftgyártó, -szerelő és -karbantartó vállalatokat összefogó egyesület. Az egyesület figyel arra, hogy minden vállalatnál legyen megfelelő számú

 • Alkalmazott
 • Létesítmény
 • Szakmai tapasztalat
 • Technikai szakértelem
 • Kezelési rendszerek

– ezek elengedhetetlenek a professzionális és hozzáértő munkához.

A LEIA tagjaként nemcsak az európai, hanem a nemzetközi technikai előírások is vonatkoznak ránk, így biztos lehet abban, hogy üzleti modellünk valóban ügyfélközpontú.

Stannah - Lift and Escalator Industry Association (LEIA)

Bay with Confidence Scheme

A Bay with Confidence Scheme olyan vállalatokat ajánl a vásárlóknak, akik elkötelezték magukat a tisztességes kereskedelem mellett. Szigorú, mindenre kiterjedő ellenőrzés előzi meg azt, hogy egy vállalatot felvegyenek a programba, sőt, még a ügyfélpanaszokat is visszakövetik.

Egyértelmű, hogy a program tagjaként mi is a tisztességes kereskedelmet támogatjuk. Ami azonban még fontosabb, hogy a program magatartási szabályzatát követve ügyfeleinket mindig a legnagyobb tisztelettel övezve kezeljük.

Stannah Buy with Confidence Scheme

British Healthcare Trades Association (BHTA)

A BHTA az Egyesült Királyság legrégebbi és legnagyobb egészségügyi egyesülete. Az egyesület tagjaként aláírtuk az egyesültet kódexét is, amelyet a Chartered Trading Standards Institute (CTSI) felügyel. A kódexben megfogalmazott ügyfélszolgálattal kapcsolatos előírások messze meghaladják a törvényben foglaltakat.

A BHTA erős kézzel felügyeli azt, hogy a tagok megtartsák a magas szintű színvonalat, a vállalatok pedig mindent megtegyenek ügyfeleik érdekében.

Stannah - British Healthcare Trades Association (BHTA)

Which? Trusted Traders

A Which? egy teljesen független, fogyasztói portál, amely segít abban, hogy a fogyasztók megbízható helyi vállalkozásokra találjanak. Ahhoz, hogy egy vállalat részt vehessen a programban, komoly vizsgálaton esik át, amely többek között áll:

 • Személyes elbeszélgetésből
 • Az üzleti hiteljelentések átvizsgálásából
 • Korábbi ügyfelek visszajelzéseiből
 • Az üzleti folyamatok kiértékeléséből
 • Az ügyfélszolgálat és a panaszkezelési folyamatok elemzéséből

A Which? ügyel arra, hogy a vállalat minden szempontból makulátlan legyen, a Stannah pedig büszkén jelenti be, hogy ők az első brit lépcsőlift gyártók, akik elnyerték a Trusted Traders kitüntetést. A Which?-en olvasható visszajelzések mindegyike ajánlana minket másoknak is, értékelésünk pedig 5/5, azaz hibátlan.

Stannah - Which? Trusted Traders

The Green Apple díj

A Green Apple díj világszerte elismeri, díjazza és támogatja a legjobb környezetvédelmi gyakorlatokat. A Stannah 2014-ben nyerte el a díjat új terméke csomagolásáért

A Stannah számára elsődleges fontosságú az a felelősség, hogy a minél környezetbarátabb módon működő vállalat legyünk. A jövő lebeg a szemünk előtt, és szeretnénk, ha az minél fényesebb lenne.

Stannah - The Green Apple Award winner

The Queen’s Awards for Enterprise

A The Queen’s Awards for Enterprise valamilyen kiemelkedő eredményért ítélik oda az alábbi kategóriákban:

 • Innováció
 • Nemzetközi kereskedelem
 • Fenntartható fejlődés
 • Esélyegyenlőség elősegítése társadalmi mobilitás segítségével

A Stannah az elmúlt 30 évben négy alkalommal nyerte el ezt a díjat Kiemelkedő export és Nemzetközi kereskedelem kategóriákban.Ez bizonyítja vállalatunk nemzetközi hozzáállását, amellyel a világon mindenütt segíthetünk az embereknek abban, hogy kényelemben és biztonságban tölthessék el idősebb éveiket.

Stannah - The Queen's Awards for Enterprise

MBE a brit gyáriparért tett szolgálatért

2017-ben a Stannah két elnöke, Brian és Alan Stannah-t a Brit Birodalom Rendje (Members of the Order of the British Empire, MBE) kitüntetettjei közé került, elismerve a brit gyáriparért tett szolgálataikat. A kitüntetéssel a testvérek zsenialitását ismerték el, amellyel megalkották a Stannah leghíresebb termékét – a lépcsőliftet. A kitüntetés hatalmas büszkeség a számunkra, hiszen elismeri a közösségért tett szolgálatunkat, valamint a testvérek és termékük jelentős hatását nem csak az Egyesült Királyságban, hanem a világ több mint 40 országában.

MBE for Services to British Manufacturing

10 RoSPA aranymedál

A Stannah Lifts Group of Companies 2018-ban egymás után tizedik alkalommal kapta meg a RoSPA (Royal Society for the Prevention of Accidents) aranymedálját munkahelyi egészségvédelem területén. A RoSPA Awards azokat a vállalatokat ismeri el, akik folyamatosan fejlesztenek a munkahelyi baleset- és egészségvédelem területén, a díj pedig annak a bizonyítéka, hogy a Stannah 10 éven át folyamatosan kiemelkedő munkahelyi egészségvédelmi teljesítménnyel bírt.

rospa gold medal