Segítség lépcsőlift vásárlásához

A lépések, amelyek elengedhetetlenek az Ön igényeinek megfelelő lift kiválasztásához

A legjobb opció kiválasztásához fontos a személyes találkozó, amely során felmérjük a lépcsőjét. Mindössze az alábbi három lépést kell követnie, és egyetlen nap alatt ismét birtokba veheti a háza teljes egészét.

A vásárlás menete

Amennyiben úgy dönt, hogy lépcsőliftet szeretne vásárolni, három egyszerű lépést kell csak követnie:

1) Felmérés

Az első lépés az ingyenes lépcsőfelmérés, ahol a lépcsőlift tanácsadónk felméri a lépcsőjét és az Ön igényeit, hogy megtudjuk, mire is van szüksége.

2) Árajánlat

A lépcső felmérést követően kiválaszthatja a modellt, a színét, illetve az egyedi funkciókat. Ezt követően a tanácsadónk átadja ingyenes, kötelezettségektől mentes árajánlatunkat.

3) Beépítés

Röviddel ezután a szerelőinkkel egyeztetheti a beépítés időpontját. A szerelők a megbeszélt időben, a megfelelő eszközökkel felszerelkezve megérkeznek, és tisztán adják át Önnek a házat. A lépcsőlift beszerelése egy napot sem vesz igénybe, így az nem zavarja meg a mindennapjait.

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma

A lépcsőlift vásárlásának szabályai

Az ember nem minden nap ruház be egy lépcsőliftbe. Nem könnyű kitalálni, hogy milyen igényeknek kell megfelelnie. Ezért alkottunk meg néhány egyszerű szabályt, amelyet szem előtt kell tartania, ha lépcsőlift szeretne vásárolni.

Ne vásároljon lépcsőliftet szakértő tanácsadása nélkül

Csak úgy lesz a lépcsőliftje valóban biztonságos és kényelmes, ha azt a lépcsője adta lehetőségeket szem előtt tartva készítik el. A méretre készült lépcsőlift tökéletes illeszkedik otthonába, és megfelel az adott lépcsőhöz tartozó biztonsági előírásoknak is.

Megbízható forgalmazónk, a Polizo pontosan leméri lépcsőjét, hogy a lépcsőlift milliméter pontossággal illeszkedjen hozzá.


Figyeljen arra, hogy a lépcsőlift az Ön igényeinek is megfeleljenek

Egy lépcsőlift vásárlása nemcsak a lépcsőről szól. A lépcsőliftnek ugyanis Önhöz és az Ön speciális igényeihez is alkalmazkodnia kell.

Helyszíni felmérésünk során lépcsőlift tanácsadónk az Ön állapotát is felméri, hogy a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező széket tudják kiválasztani. Így a lépcsőlift használata a lehető legkellemesebb élménnyé válik.


Válasszon megbízható vállalatot

Figyeljen arra, hogy olyan lépcsőliftet gyártó vállalatot válasszon, amelynek termékeiről köztudott, hogy megfelel az országos és nemzetközi előírásoknak. A The British Healthcare Association arra ügyel, hogy a vállalatok mindent megtegyenek az ügyfeleik igényeinek kielégítésére, míg aWhich? azt ellenőrzi, hogy a vállalat valóban azt a szolgáltatást nyújtotta, amelyet megígért.

Ellenőrizze a vállalat díjakat és minősítéseket listázó oldalát, és figyelje, mely hivatalos szervezetek ismerték el a vállalat munkáját.


Legyen tisztában azzal, mit tartalmaz az ár

Fontos, hogy tisztában legyen azzal, mit tartalmaz ingyenes ajánlatunk:

  • Ingyenes helyszíni felmérést az igényeinek értékelésére
  • Az Ön igényeinek és az otthona kínálta lehetőségeknek megfelelő lépcsőliftet
  • A lépcsőlift gyors és tiszta beszerelését otthonába
  • 3 év mindenre kiterjedő garanciát, házhoz hívható karbantartással

Ne vásároljon lépcsőliftet, ha még vannak kérdései

Fontos, hogy a lépcsőlift megvásárlása előtt választ kapjon minden kérdésére. Azt szeretnénk, ha valóban a legjobb lehetőség mellett döntene.

Lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben bármilyen kérdés merülne fel Önben. Örömmel válaszolunk megkeresésére.


Nézzen körül

Keresse a lehetőségeket, nézze meg több vállalat ajánlatát is, és figyeljen az apróságokra, hogy biztosan tudhassa, mit is tartalmaz az ajánlatuk. Szánjon időt arra, hogy minden lehetséges opciót megvizsgáljon, mielőtt döntést hozna, így biztosan a legjobb lépcsőlift mellett teszi majd le a voksát.


Ne feledkezzen meg a jótállásról

A Stannah lépcsőliftjeihez három év jótállás jár. Így nem kell aggódnia a lift miatt, és olyan terméket vehet meg, amelyben megbízhat.


Ismerje meg a házhoz hívható karbantartás feltételeit

A Stannah jótállása a szerelő házhoz hívására is kiterjed. Magyarország területén bárhol. Ennél kevesebbel ne érje be.

Tudnia kell, hogy ha valami esetleg elromlana, akkor számíthat valaki segítségére. Akkor, amikor arra szüksége van.

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma