Lépcsőlift – Vásárlás utáni támogatás Mi itt vagyunk, ha szüksége lenne ránk

Lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben bármilyen kérdés merült fel Önben.

Akár már meg is vette a lépcsőliftjét, akár csak a helyszíni felmérésen van túl, vagy az első lépéseket teszi meg a lépcsőlift beszerzésében, mi mindig rendelkezésére állunk. Nagy örömmel nyújtunk segítséget, ismertetjük az összes elérhető opciót, hogy Ön minél hamarabb szabadon mozoghasson az otthonában. Segítünk abban, hogy visszakapja önállóságát, és ismét Ön lehessen otthona ura/úrnője.

Az első hívás

Az első telefonhívásától kezdve a szolgálatára állunk, és segítünk abban, hogy rátaláljon a lehető legkényelmesebb lépcsőliftre. Ez egy személyre szabott szolgáltatás. Éppen ezért megbízható forgalmazónk képzett ügyfélszolgálati tanácsadói célzott kérdésekkel járnak utána, hogy mire is lenne Önnek szüksége, és hogyan érezhetné magát még inkább biztonságban a saját otthonában. A Polizo ügyfélszolgálati tanácsadói meghallgatják az Ön igényeit, tanácsot is adhatnak a megfelelő megoldás kiválasztásában, ebben azonban a Polizo lépcsőlift tanácsadó is az illetékesek, akik személyesen mérik fel az Ön otthonát és mérik fel az igényeit. Csak a személyes találkozót követően lehetünk biztosak abban, hogy Ön a legjobb, legpontosabb tanácsokat kapja, amelyek megfelelnek különleges igényeinek.

A lépcsőlift megvásárlása után

A lépcsőlift megvásárlása után is számíthat ránk. Mindig örömmel hallunk Ön felől, így ha esetleg kérdése merülne fel vagy bizonytalan valamit illetően, akkor hívja fel megbízható forgalmazónkat. Szívesen állunk a rendelkezésére.

Amennyiben valami nem a terv szerint alakul, új lépcsőliftjére hároméves, mindenre kiterjedő garancia vonatkozik, amelybe beletartozik, hogy Magyarország területén a szerelő bárhová házhoz megy. Egy esetleges technikai problémát pedig a Polizo éjjel-nappal hívható hibabejelentő számán jelenthet be.

Amennyiben a lépcsőzés teljesen kimeríti, még ma lépjen kapcsolatba a Polizóval, és kérjen visszahívást, hogy a Stannah lépcsőliftjei segítségével ismét teljes értékű, aktív életet élhessen.