Miért kell felmérni az otthonát ahhoz, hogy lépcsőliftet szerelhessen be?

Mert a lépcsőliftnek nemcsak az Ön igényeihez, de az otthonához is igazodnia kell.

A Stannah lépcsőliftje évtizedeken át szolgálják majd Önt, gyártáskor pedig figyelünk arra, hogy az tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonába. A legmodernebb technológia felhasználásával milliméter pontosan méretre szabjuk a sínt, a lépcsőlifteket pedig komoly minőség-ellenőrzésnek vetjük alá. Eközben folyamatosan kutatjuk annak lehetőségét, hogyan tehetjük a lépcsőlifteket még biztonságosabbá, a használatukat pedig még egyszerűbbé.

Megismerheti a lehetőségeit

Az ember nem minden nap vásárol lépcsőliftet. Éppen ezért nehéz pontosan tudni, hogy mire is lenne szüksége. A Polizo szakértő lépcsőlift tanácsadói ingyenes, személyre szabott tanácsadás keretében azonosítják az ügyfelek igényeinek megfelelő funkciókat.Ez nem jelent vásárlási kötelezettséget, amennyiben azonban a Stannah termékét választja, biztos lehet abban, hogy birtokában van a szükséges információknak, és az alapos értékelést követően olyan árajánlatot kap, amely az Ön számára leginkább megfelelő lépcsőliftre vonatkozik.

A helyszíni felmérés menete

Csak akkor tudunk valóban személyre szabott és pontos információkkal szolgálni, ha személyesen találkozhatunk Önnel és felmérhetjük a lépcsőt, ahová a lift kerül. A helyszíni felmérés során a Polizo lépcsőlift tanácsadója utánajár, miért jelent problémát a lépcsőzés, és hogyan gyűrheti le azt. A lépcsőlift tanácsadó felméri a lépcsőjét, ami alapján meghatározza, hogy szerelhető-e rá lépcsőlift. Amennyiben igen, elkezdődik a legizgalmasabb rész – az Önnek leginkább megfelelő lépcsőlift kiválasztása.

Lépjen kapcsolatba a Polizóval, és kérje lépcsőfelmérését most! Ez az első lépés a lépcsőlifthez vezető úton.

Személyre szabott tanácsadás:

Forgalmazónk szakértő lépcsőlift tanácsadói ingyenes, személyre szabott tanácsadás keretében azonosítják az ügyfelek igényeinek megfelelő funkciókat.

1. Melyik sín illik a lépcsőjéhez?

A lépcsőlifthez használt sín nagyban függ az Ön lépcsőjétől. Amennyiben a lépcső elkanyarodik vagy bármilyen ívet vesz fel, akkor íves sínre lesz szüksége, amely szorosan követi a lépcsője vonalát. Egyenes lépcső esetén egyenes sínre lesz szüksége, amelynek a hossza milliméterre pontosan megegyezik a lépcsője hosszával.

Az Önt felkereső lépcsőlift tanácsadó pontosan fel tudja mérni, hogy az Ön házába milyen lépcsőlift illik, és azt hogyan lehet elhelyezni. Számos előnye van a lépcsők pontos lemérésének. Egyfelől a sín szorosan illeszkedik a lépcsőjéhez, másfelől pedig gyárunkban így az Ön lépcsője méreteinek megfelelő modellt tudunk gyártani. A lépcsője modellezésével biztosíthatjuk, hogy:

 • A lift beépíthető. Még azelőtt összerakjuk és leteszteljük a liftet, hogy az elhagyná a gyárat. A Polizo szerelői így biztos nem futnak bele semmilyen problémába a lépcsőliftje összeszerelésénél. Ráadásul ez meggyorsítja a folyamatokat is.
 • Az elkészített lift tökéletesen illeszkedik az Ön házába. Ha a lift tökéletesen illeszkedik, akkor beszereléskor is meg fog felelni az összes biztonsági előírásunknak, és kevesebb karbantartásra lesz szükség.

A lépcsők méretének rögzítése a várakozási időt is lerövidíti. A lift rendelésekor a méreteket közvetlenül a gyárunkba továbbítjuk, és az elemek gyártása meg is kezdődik.

2. Melyik szék passzol az Ön igényeihez?

Ha a sín már megvan, ideje kiválasztani a széket. A választást befolyásolja:

 • ha a lépcsője kifejezetten keskeny
 • milyen jellegű széket szeretne
 • melyik lenne a szükségleteinek leginkább megfelelő szék

Forgalmazónk lépcsőlift tanácsadója felméri az Ön mozgásképességét, és az egyes modellek előnyeinek ismertetésével segítséget nyújt a legkényelmesebb szék kiválasztásában.

Ezért is fontos a személyes találkozó. Számos tényező van, amely befolyásolja, mi az, ami valóban megkönnyítené az életét, melyik székben közlekedhetne a legbiztonságosabban és a legkényelmesebben otthonában.

A szék és a sín kiválasztása után már el is képzelheti, milyen megállíthatatlan lesz a lépcsőlift beszerelése után.

3. Lehetőségek kiválasztása

Végezetül pedig játszhat a színekkel és dizájnokkal, hogy valóban az otthonába illő liftet szereljünk be. Választhat nagyobb lábtartót, motoros ülőkeforgatót, amennyiben az könnyítené meg az életét, és eldöntheti, hogy a lépcső melyik oldalán fusson a lépcsőlift.
Kérjen ingyenes árajánlatot

Mindez mennyibe kerül?

A Polizo lépcsőlift tanácsadója csak a lépcsők lemérése és a lehetőségek ismertetése után adja át Önnek árajánlatunkat.

Az árajánlat tartalmazza:

 • Beépítés
 • Méretre készített lépcsőlift
 • 3 év mindenre kiterjedő garancia

Nem adunk online árajánlatot, mert az sosem a pontos árat tükrözné. Azt szeretnénk, ha a döntés meghozatalához minden szükséges információ a rendelkezésére állna.

A lépcsőlift ára nagyban függhet:

 • A választott széktől
 • A lépcső hosszától
 • Egyenes vagy íves sínre lesz-e szüksége
 • Összecsukható sínre lesz-e szüksége (például mert a lépcső tetején vagy alján egy ajtó nyílik)
 • Választ-e kiegészítő funkciókat (pl. a motoros ülőkeforgatót, amivel kényelmesebben ki tud szállni a székből a lépcső tetején; vagy a lábtartó felhajtására szolgáló gombot)

Egyeztessen időpontot a Polizo ügyfélszolgálatával, és tudja meg, melyik lépcsőlift a legalkalmasabb Önnek és a lépcsőjének. Hívja fel őket mihamarabb. Szívesen adnak tanácsot és információt, mindezt kötelezettségek nélkül.