Lépcsőlift ára 2024-ban

Az Ön Stannah lépcsőliftje 1.900.000 Ft-tól.
Prémium minőség és kiemelkedő szolgáltatás.

Kérjen ajánlatot

A lépcsőlift ára függ attól, hogy:

 • Milyen hosszú a sín
 • A lépcsője egyenes vagy íves
 • A lépcső hányszor kanyarodik
 • Hány lépcsőfokból áll a lépcső
 • Melyik szék a legmegfelelőbb az Ön és igényei számára
 • Egy vagy több lépcsősoron szeretne felmenni
 • Az egyéb kiegészítőktől, például a motoros ülőkeforgatótól
 • Van-e ajtó, amelyen a lépcsőlift útjában áll

Ezek közül némelyik az Ön döntése, más tényező a háza és a lépcsője kialakításától függ. Lépcsőlift tanácsadóink minden esetben örömmel megismertetik a lehetőségekkel, és kiszámolják az Ön számára tökéletes lépcsőlift árát is. Melyik illik a leginkább az Ön házába? Melyik illik a legjobban az Ön igényeihez? Melyik az a lift, amelyikkel visszanyerheti az elveszettnek hitt önállóságát?

Kérjen időpontot lépcsőfelmérésre, és tudja meg, melyik lépcsőlift a legalkalmasabb az Ön számára. Tanácsadónk is ennek folyamán ismerteti meg Önt a szükséges információkkal.

Kérjen ingyenes árajánlatot

Világszerte több mint 750 000 embernek tettük lehetővé, hogy ismét szabadon mozoghassanak otthonaikban. Miért nem lesz Ön a következő?

A lépcsőlift befektetés a jövőbe.

Vesse össze a lépcsőlift árát egy költözés költségeivel. A lépcsőliftnek köszönhetően tovább élvezheti otthona kényelmét – nem kell kiszakadnia a közösségéből, azok társaságából, akik kedvelik Önt. Nem fárad el a lépcsőzés miatt, így olyan dolgokra marad energiája, amelyek boldoggá teszik.

Cégünk több mint 150 éves múltra tekint vissza, és több mint 40 éve a lépcsőlift szektor vezető szereplője. A tapasztalatunknak köszönhetően a legjobb termékeket kínálhatjuk, amelyekkel Ön biztonságban élvezheti otthona kényelmét.

A lépcsőlifteket luxustárgyként emlegetik, de ha belegondol, valójában elengedhetetlen ahhoz, hogy javuljon a mostani életminősége.

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Prémium és Gazdaságos opciók

Az emberek a lépcsőliftek esetén azt szeretnék elsőként megtudni, hogy milyen minőségű terméket kaphatnak milyen áron. Mi ebben tudunk segíteni. A Stannah lépcsőliftjei egyedülálló minőséget képviselnek a piacon, mert mi felügyeljük a gyártási folyamatot az első lépéstől az utolsóig. Lépcsőliftjeink több árkategóriában is elérhetőek, amelyekhez számos kiegészítő választható – a minőségből azonban egy tapodtat sem engedünk, az Ön biztonsága és kényelme a legfontosabb a számunkra. Nálunk nincsenek „prémium” és „gazdaságos” lépcsőliftek, mert a lehető legmagasabb minőséget szeretnénk nyújtani a lehető legalacsonyabb áron. Bármelyik lépcsőlift mellett is dönt, komoly kutatás és szakértelem áll az eszköz kényelmes és biztonságos használata mögött – lépcsőliftjeink kiegészítőivel pedig személyre szabhatja őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonába.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button

Beltéri lépcsőliftjeink

Starla lépcsőlift

A Starla lépcsőlift a Stannah márka leginkább személyre szabható lépcsőliftje. Elegáns választás, amellyel visszakaphatja önállóságát.

Siena lépcsőlift

A Siena a legkeresettebb lépcsőliftünk. Okos és praktikus eleme lehet akár a nagyon keskeny lépcsőkkel rendelkező házakban is.

Sofia lépcsőlift

Ha hátfájdalom kínozza, arra is van megoldásunk: a Sofia lépcsőlift széles, puha üléséhez magas háttámla párosul, amely kényelmesen megtámasztja a hátát.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button

Egyetlen ár rejtett költségek nélkül

Talán elgondolkozott azon, hogy milyen rejtett költségek maradnak ki az árajánlatból. A jó hír, hogy nincsenek rejtett költségek. Az árajánlat a végösszeget tartalmazza, amely mindent magába foglal. Komolyan beszélünk: az árajánlatban benne van a helyszíni felmérés, valamint a 3 éves jótállás mellé járó kétszeri karbantartás is.


Mennyibe kerül egy lépcsőlift működtetése?

Újabb jó hír: a lépcsőlift éves szinten olcsóbban üzemeltethető, mint a vízforralója.


Mennyibe kerül a lépcsőlift beépítése?

Nem kerül semmibe.

Úgy gondoljuk, hogy a lépcsőlift legyártása csak a munka egyik fele. Csak akkor kaphatja vissza az önállóságát, ha azt magasan képzett szerelőink biztonságosan beszerelték. A beszerelés költsége tehát szintén szerepel az ingyenes árajánlatban. Nem végzünk félmunkát.

Mi szereljük be a lépcsőliftet, így biztosítva, hogy az a lehető legbiztonságosabb legyen. Így biztosítjuk, hogy a gyári minőség-ellenőrzés az otthonában is biztonságot nyújtson.

És ez még mindig nem minden. Az ingyenes ajánlat tartalmazza továbbá:

 • Az Ön számára tökéletes lépcsőlift árát
 • A lépcsőlift gyors és tiszta beszerelését otthonába
 • Telefonos és személyes ügyfélszolgálatot
 • Mindenre kiterjedő, 3 éves jótállás házhoz jövő szakértőkkel

Szeretnénk jobbá tenni az életét. Éppen ezért nem látjuk értelmét, hogy valótlan információt osszunk meg Önnel. Egyetlen ár. Egyszeri fizetés.


Használt lépcsőlift

Amennyiben használt lépcsőliftet venne, azt mindenképpen egy lépcsőliftekkel foglalkozó vállalattól tegye. Lehet, hogy a Stannah felújított lépcsőliftjei között találja meg az Önnek megfelelő megoldást. A felújított lépcsőliftek olcsóbbak, mint egy új, de ugyanúgy jár hozzá a Stannah garanciája, amellyel alacsonyabb árért tudhatja magát biztonságban otthonában.


Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Nem adunk online árajánlatot lépcsőliftjeinkre, mert az nem tükrözné a valóságot.Személyes találkozásunk alkalmával fel tudjuk mérni a mozgásképességét, és annak megfelelően tudunk tanácsot adni a továbbiakat illetően.

Kérjen ingyenes árajánlatot