Ingyenes árajánlat lépcsőliftre

A helyszíni felmérés végén megkapja ingyenes árajánlatunkat.
Ez semmilyen további kötelezettséggel nem jár.

Az otthona felmérésének egyetlen célja van: hogy megismerjük Önt és az otthonát, és meg tudjuk állapítani, hogy Önnek valóban szüksége van-e lépcsőliftre, és ha igen, akkor melyik a megfelelő választás.

Az árajánlat mit tartalmaz?

A helyszíni felmérés végén megkapja ingyenes árajánlatunkat. A tanácsadónk nagyjából egy órát tölt Önnél, ezalatt:

Leméri a lépcsőt

Leméri a lépcsőt

A legújabb, milliméter pontosságú technológiával méretet veszünk a lépcsőjéről, illetve az esetleges akadályokról.

Felméri a mozgásképességét

Felméri a mozgásképességét

Szeretnénk megismerni Önt, illetve csökkent mozgásképességének okait. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláljuk az Ön számára tökéletes lépcsőliftet, amelyben az áhított kényelemben és biztonságban utazhat a lépcsőn.

Bemutatja a lehetőségeket

Bemutatja a lehetőségeket

Bemutatjuk azokat a biztonsági és kényelmi lehetőségeket, amelyekkel a lépcsőlift valóban megfelel az Ön szükségleteinek. Még a szék színét is kiválaszthatja, hogy illeszkedjen az otthona színvilágába.

Végső árajánlatot ad

Végső árajánlatot ad

Végső árajánlatot adunk az Ön számára tökéletes lépcsőliftről, illetve tájékoztatjuk azokról a pénzügyi és kormányzati lehetőségekről, amelyekkel a lépcsőlift beépítése megvalósítható.

Végső árajánlatot adunk az Ön számára tökéletes lépcsőliftről, illetve tájékoztatjuk azokról a pénzügyi és kormányzati lehetőségekről, amelyekkel a lépcsőlift beépítése megvalósítható.

A végső, ingyenes árajánlatban tehát az a lépcsőlift szerepel, amelyik a legjobban illik az Ön otthonához, illetve az Ön igényeihez. A Polizo lépcsőlift tanácsadója mindaddig a rendelkezésére áll, amíg Ön meg nem kapta az összes szükséges információt.

Így önnek lesz ideje:

  • Átlapozni a katalógusokat
  • Megnézni a termékeket bemutató videókat
  • Szemügyre venni a választható székeket
  • Megbeszélni az esetleges extra funkciókat
  • Kiválasztani a lakásába legjobban passzoló üléskárpitot
  • Megtudni, hogy a Stannah lépcsőliftjei miben különböznek a piacon elérhető más lépcsőliftektől.

Amennyiben minden kérdésére kielégítő választ kapott, a felmérés végeztével azonnal megkapja ingyenes árajánlatunkat az Ön igényeinek teljes mértékben megfelelő lépcsőliftről.

Ezzel megvolnánk. Választ kapott minden kérdésére, a tanácsadónk pedig az Ön által elmondott legapróbb részletre is ügyelt. Ön átlátja, hogy mi mit ajánlunk, és hogy a Stannah lépcsőlift hogyan segíthet abban, hogy könnyebben mozoghasson a saját házában. Árajánlatunk pontosan ezt tükrözi: a lépcsőliftet és az azzal járó előnyöket. Nincsenek rejtett költségek.
Talán elgondolkozott azon, hogy miért nem adunk online árajánlatot. Pontosan ezért – hogy a valóságnak megfelelő, pontosan kiszámított árajánlatot kapjon az Ön személyére szabott lépcsőliftjéről.

Egy lépcsőlift megvásárlása komoly döntés.

Alaposan fontolja meg a lehetőségeit. Aztán, amikor készen áll (legyen az rögtön a felmérés után vagy valamikor később), biztos, hogy a helyes döntést fogja meghozni. Hívjon minket, amennyiben elhatározta magát, aztán boldogan dőljön hátra, mert a lépcső hamarosan már nem jelent majd akadályt.

Szerelőcsapatunk rövid időn belül be is szereli az Ön lépcsőliftjét. Addig is, nyugodtan keressen minket, amennyiben bármilyen kérdés merül fel Önben.Érdeklődhet a további funkciók (például, ha rendelés előtt meggondolta magát a motoros ülőkeforgatóval kapcsolatban), illetve a beszerelés menete iránt. Bármilyen kérdése is legyen, mi a rendelkezésére állunk.

Kérjen ingyenes árajánlatot