Értékesítés és szolgáltatások

Támogatás és tanácsadás a lépcsőlift megvétele előtt, a vásárlás során, illetve utána

Az Ön önállósága és biztonsága a legfontosabb számunkra. Ezért a lépcsőlift megvásárlásának folyamata a lehető legegyszerűbb. Bárhol is lakjon Magyarország területén, biztos lehet abban, hogy ismét birtokba veheti egész otthonát.Akkor sem kell elköltöznie vagy a földszinten berendezkednie, ha a lépcsőzés problémát jelent.

Ahhoz, hogy a háza ismét biztonságos és akadálymentes lehessen, személyre szabott szolgáltatást kínálunk, hiszen minden ház más, és mindenkinek mások a szükségletei. Az első telefonhívásától kezdve a szolgálatára állunk, és segítünk abban, hogy a lehető legjobban ki tudja élvezni az otthona kényelmét.

Az első lépés

Nagy valószínűséggel telefonon lép velünk kapcsolatba, ahol forgalmazónk egy barátságos kollégája fogadja a hívását. Ők minden kérdésére választ adnak, és meghallgatják, mire is lenne szüksége.

Előfordulhat, hogy tanácsot is tudnak adni, de ezt általában szakértő tanácsadóinkra bízzák, ugyanis ők személyesen keresik fel Önt otthonában. Tehát még csak ki sem kell lépnie otthonából, minden információt házhoz viszünk Önnek. Szakértő tanácsadónk elmondja Önnek az elérhető opciókat, pontosan felméri a lépcsőjét, hogy olyan lépcsőliftet építhessünk be, amely tökéletesen alkalmazkodik az otthonához.

A lift kiválasztása

A lift kiválasztása nagy valószínűséggel nem fog menni egyedül. Tanácsadónk azonban itt is segítséget nyújt: a megfelelő kérdések segítségével felméri az Ön igényeit. Megismeri mozgásképességének állapotát, illetve azt, hogy a lépcsőlift hogyan adhatná vissza Önnek a mozgás szabadságát. Segít kiválasztani a megfelelő liftet, illetve annak személyre szabásához is – nemcsak a kényelmi és biztonsági funkciókról dönthet, de az otthonához illő anyagokat és mintákat is választhat. A lépcsőlift tanácsadó továbbá megnézi, hol várakozik a használaton kívüli lift, a lépcső melyik oldalára lenne érdemes telepíteni a liftet, illetve melyik lift lenne az Ön igényeinek a legmegfelelőbb. Felmérik, hogy egyenes vagy íves sínre lesz-e szüksége, valamint bemutatják a választható motoros ülőkeforgatót és a lábtartót is. A látogatást követően biztos lehet abban, hogy minden lehetőség szóba került.

De ez még nem minden

A lépcsőlift beszerelése után 3 év jótállás biztosítja, hogy – abban a valószínűtlen esetben, ha valami elromlana – mi azonnal a rendelkezésére álljunk.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, ne habozzon, hívjon fel minket. Barátságos kollégáink örömmel állnak az Ön segítségére.