Stannah Stairlifts – világelső a lépcsőliftgyártásban

Az iparágban eltöltött másfél évszázad sokat tanított nekünk az általunk készített liftekről,
és az emberekről, akiket szolgálunk.

Több mint

150

éve könnyítjük meg az emberek életét

Világszerte több mint

750 000

embernek adtuk vissza az önállóságát.

Egymás után

10

alkalommal nyertünk díjat egészség- és biztonságvédelmi gyakorlatainkért

A Stannah családi értékei

Családi vállalkozásként az értékeink alapjaiban határozzák meg azt, amit képviselünk. Nem függünk részvényesektől, így saját magunk hozhatunk döntéseket, az Ön igényeit szem előtt tartva. De ezek csak szavak Büszke tagjai vagyunk a Bay with Confidence kezdeményezésnek, a British Healthcare Trades Associationnek, valamint a Which? Trusted Traders programnak. Ezek a szervezetek az ügyfélkezelésen és az ügyfelek értékelésén felül elismerik és díjazzák a tisztességes kereskedelmi gyakorlatokat is. Ellenőrizze az értékelésünket a szervezetek honlapjain, és tudja meg, mire számíthat.

A piac legjobb lépcsőliftjét nyújtjuk

Nem véletlenül vagyunk jelen a világ öt kontinensének több mint 40 országában. Büszkék vagyunk kiemelkedő minőségű termékeinkre és szolgáltatásainkra, amelyek mind az Ön magas elvárásainak, mind a mi szigorú kritériumaiknak megfelelnek. A minőségbiztosításunk alapja, hogy a nekünk dolgozó mérnökök a lépcsőlift minden egyes alkatrészét a saját gyárunkban gyártják le. Kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel a legszigorúbb munkavédelmi gyakorlatok tiszteletben tartásával – mi felügyeljük a gyártási folyamatot az első lépéstől a beszerelésig. A végeredmény egy erős, tartós, időtálló lépcsőlift, amely hosszú éveken át biztosítja Önnek a szabad mozgás örömét.

Valódi értéket kap

A Stannah lépcsőliftjeivel nem kell többé aggódnia. Mivel mi tervezzük és gyártjuk lépcsőliftjeinket, a lehető legbiztonságosabb terméket tudjuk nyújtani Önnek. A Stannah lépcsőliftek egyet jelentenek a kiváló minőséggel, amelyet évtizedeken át használhat. Éveken át boldogan, biztonságban és kényelemben mozoghat otthonában. Csak a lépcsőliftért kell fizetnie. Az új lépcsőliftekhez azonban jár a gyors és tiszta beszerelés, valamint a hároméves jótállás. Ez valóban remek üzlet.

Megbízható tanácsadás

Az ember nem mindennap vásárol lépcsőliftet, így valószínűleg nem tudja, hogy milyen tényezőket kell szem előtt tartania. Megbízható forgalmazónk, a Polizo, ingyenes tanácsadást és árajánlatot ajánl – mindezt további kötöttségek nélkül. Azt szeretnénk, hogy az igényeinek a leginkább megfelelő terméket válassza, ezért nem tartjuk logikusnak, hogy erőltessük a döntését. Használja ki a lehetőséget, és hívjon fel minket, amennyiben további információra lenne szüksége. A Polizo csapata szakértő tanácsokkal segít Önnek a megfelelő megoldás kiválasztásában. Akár személyesen, akár telefonon kér tőlünk segítséget, minden kérdésére őszintén válaszolunk.

Személyre szabott szolgáltatás

Minden szolgáltatásunkat az Ön igényeihez igazítunk, az első telefonbeszélgetéstől kezdve a helyszíni felmérésig. A helyszíni felmérés során a Polizo lépcsőlift tanácsadói lemérik a lépcsője minden egyes paraméterét, és megismerteti Önt a székekkel, a kárpitozással és a kiegészítő funkciókkal kapcsolatos lehetőségekről. A felmérés végeztével Ön megkapja személyre szabott árajánlatunkat a kiválasztott lépcsőlift, illetve kiegészítői alapján. De ne aggódjon, még ez sem jelent vásárlási kötelezettséget, csak szeretnénk, ha minden elérhető információ a rendelkezésére állna, mielőtt meghozná ezt a nagy döntést.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button