Lépcsőliftek mérnöki szemmel – Véget nem érő folyamat.

Folyamatosan azon dolgozunk minden erőnkkel, hogy a piacon kapható legjobb lépcsőlifteket készítsük el.

A Stannah gyárában, a kulisszák mögött, a kutatóink folyamatosan keresik a választ arra, hogyan használhatná ki Ön még jobban lépcsőliftjeink előnyeit. Szorosan együttműködnek a lépcsőlifteket tervező mérnökökkel, hogy egy alkalmas tervvel álljanak elő.

Keményen dolgozunk azért, hogy a lépcsőliftek minél kényelmesebbé tegyék az életét. Ez hogyan lehetséges?

  • Független vállalatként szabadon befektethetünk az innovációba.Ha az egyik mérnökünknek támad egy ötlete, amivel növelhető a biztonság és a kényelem, akkor szabadon utánajárhatunk a kérdésnek.
  • Családi vállalkozásként fokozottan odafigyelünk arra, hogy előírásaink messze meghaladják a szabályozásokat.Megszereztük az ISO tanúsítványt vállalti minőségbiztosítás és munkahelyi egészségvédelem és biztonság területén.A British Healthcare Trades Association pedig arra ügyel, hogy ügyfélszolgálatunk jobban teljesítsen a törvényben előírt minimumnál.
  • Mivel minden egyes lépcsőliftet mi magunk gyártjuk, így azok megbízhatóságát és biztonságát szavatolni tudjuk.Ez a minőség-ellenőrző részleg feladata. Ez egyben azt is jelenti, hogy a legbiztonságosabb anyagokkal dolgozunk.
  • Lépcsőliftjeinket 25 000 oda-vissza utazásból álló tesztnek vetjük alá, és ez a minimum. Lépcsőliftjeinket több évtizedes használatra tervezzük.
  • Kizárólag a legjobb munkagyakorlatokat alkalmazzuk a lépcsőliftek gyártása során. Fontosnak tartjuk a kollégáink képzését is, amíg azok nem válnak szakterületük specialistájává.
  • Kiegészítők. Gondoltunk azokra a napokra, amikor az ízületi gyulladás még nehezebbé teszi a mozgását, így minden lépcsőliftünket ergonomikus kialakítású biztonsági övvel láttuk el. Egy kézzel is könnyedén be lehet kapcsolni, hogy Ön biztonságban indíthassa el a napját.
  • Mérnökök vagyunk, de megértjük, hogy nemcsak a lépcsőlift működése foglalkoztatja. Ezért foglalkozunk a liftek küllemével is, hogy azok minél inkább otthona résztévé váljanak.

De mindez megéri, hiszen mindig a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ez elengedhetetlen a sikerünkhöz. A legfontosabb számunkra az Ön biztonsága és kényelme otthonában, és gyártási folyamatunk minden egyes lépését alaposan megvizsgáljuk, hogy biztosan elérhessük ezt a célt. Lépjen velünk kapcsolatba, és tudja meg, hogyan alakíthatjuk lépcsőliftjeinket az Ön igényeinek megfelelően.