Stannah Worldwide

Egy világot átszelő család

Mi így látjuk vásárlóinkat. Odafigyelünk rájuk, szeretnénk a lehető legjobb életminőséget biztosítani a számukra, amely csak akkor valósítható meg, ha teljesen önállóan tudják élvezni otthonuk kényelmét.

Világszerte már több mint 750 000 embernek visszaadtuk ezt a szabadságot, és szeretnénk ezt ezután is ilyen léptékben folytatni. Olvassa el, mindezt hogyan érjük el.

OLVASSON TOVÁBB

150 éves múlt

Joseph Stannah 150 évvel ezelőtt indította el Stannah családi vállalkozását, és nagy büszkeséggel töltené el, ha látná, hogy az általa képviselt értékek hová repítették a vállalatot.

Lépcsőliftjeinket Európában gyártjuk, de 5 kontinens 40 országában elérhetőek a termékeink. Napról napra egyre több vásárlót érünk el, javítjuk életminőségüket és segítjük őket abban, hogy önálló életet éljenek. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy mi vagyunk a vezető globális vállalat a lépcsőliftek területén, ugyanis így több és több embernek segíthetünk, hogy kényelemben és biztonságban éljék le mindennapjaikat.

Ha a lépcsőliftekről van szó, nálunk az innováció és a dizájn van fókuszban. Az iparágban szerzett tapasztalatainkat a termékeinkben kamatoztatjuk, Ön pedig ennek minden előnyét kiélvezheti.

A vállalat növekedése ellenére még mindig kiemelkedő fontossággal bírnak számunkra családi értékeink, ami azt jelenti, hogy a megszokott, kifogástalan minőségre számíthat tőlünk. Mivel a vállalat családi tulajdonban áll, így biztos lehet abban, hogy számunkra az ügyfél az első. Csakúgy, mint ahogy annak idején Joseph Stannah is tette, mi is a legmagasabb célt tűzzük ki magunk elé, és addig dolgozunk, amíg el nem érjük azt.

A liftiparban eltöltött több mint 150 év alatt megtanultuk, hogy:

Az információt és a tanácsot ingyen szolgáltatjuk

Azt szeretnénk, ha valóban a legjobb lehetőség mellett döntene. Ezért nem kötelezzük Önt arra, hogy tőlünk vásároljon, és ezért is mondjuk el őszintén, ha úgy látjuk, hogy Ön számára a lépcsőlift nem megfelelő megoldás.

Muszáj befektetni az innovációba

Így még többet tehetünk azért, hogy kényelmesebbé tehessük az Ön életét. A termékeinket ezért folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Szabadon kutathatunk és kísérletezhetünk, mert számunkra Ön az első.

Az otthon szent

Az otthon tele van emlékekkel. A múlt nyomaival. A családtagok szeretetével. Éveken át itt gyűjtötték vagyontárgyaikat, és itt locsolja meg a gyepet a szomszéd, ha Ön éppen nem tartózkodik otthon. Megérdemli, hogy az otthonában élhessen, és a mi feladatunk ezt lehetővé tenni.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button

Szeretne többet megtudni? Hívjon fel minket Örömmel válaszoljuk meg minden kérdését, miközben megismertetjük azzal, hogyan könnyíthetnénk meg az életét, mint ahogy ezt emberek ezreivel már megtettük szerte a világon.