Mire terjed ki a lépcsőlift hároméves jótállása?

Lépcsőliftjeink hároméves jótállással rendelkeznek, a házhoz jövő szerelők pedig biztosítják, hogy mindig ott legyünk Önnek, amikor szüksége van ránk.

OLVASSON TOVÁBB

Hároméves jótállás

Közös utunk nem ér véget a lépcsőlift vásárlásával. Szükség esetén segítséget nyújtunk, és számíthat ránk, hogy a lehető legbiztonságosabban mozoghasson otthonában.

Karbantartás

Lépcsőliftjeink karbantartása egyszerű, a jótálláshoz azonban jár két ingyenes, helyszíni karbantartás is, amit az Önnek tetsző időpontban vehet igénybe.

Szerelő hívása

Amennyiben a lépcsőlift elromlana, forgalmazónk szakképzett szerelői rövid időn belül megjavítják azt.

Alkatrészcsere

Alkatrészeinket és szerelvényeinket több évtizedes használatra tervezték, de ha a szokásos kopás miatt valamit cserélni kell, kollégáink abban is tudnak segíteni.

Értékesítés előtti támogatás

Ügyfélszolgálatunk és az értékesítés előtti támogatás az ország bármely pontjáról elérhető.

Örömmel keressük fel az otthonában, hogy megválaszoljuk minden kérdését. Látogatásunk ingyenes és kötelezettségmentes, hogy alaposan megfontolhassa a lehetőségeit. Amennyiben döntésre jutott, Magyarország teljes területén a rendelkezésére állunk.

Értékesítés utáni támogatás

Minőségi értékesítés utáni támogatás

Garantáljuk, hogy a lépcsőlift telepítése után is számíthat ránk – beszélhetünk telefonon vagy akár személyesen is, az Ön otthonában. Szerelőcsapatunk készségesen áll a szolgálatára, hogy Önnek ne kelljen elszenvednie a költözéssel járó stresszt és kényelmetlenséget. Értékesítés utáni támogatásunkat a hét minden napján igénybe veheti, és mindig gyorsan válaszolunk a megkeresésére.

Biztonságos termékek

Egyedülálló, biztonságos termékek

Termékeink a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak is megfelelnek. A Stannah minden terméke hitelesített – minden egyes lépcsőlift felhasznált alapanyagait, az eszköz tartósságát és biztonságos használatát harmadik fél ellenőrzi. Kizárólag olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akik ugyanolyan minőségi és biztonsági elveket vallanak, mint mi, ezzel is biztosítva lépcsőliftjeink hatékonyságát, minőségét és biztonságát. Olyannyira biztosak vagyunk lépcsőliftjeink minőségében, hogy 36 hónapos garanciát biztosítunk az Ön számára.

Hatékony hibaelhárítás

Büszkék vagyunk ügyfélszolgálatunkra, mert messze többet nyújt, mint amennyit elvárnak tőlünk. Sikerült még gyorsabbá és hatékonyabbá tenni a székeink meghibásodásának javítását. Egyenes lépcsőliftjeinken van egy apró, beépített kijelző, amely az esetleges hiba számát jelzi. Így ha felhív minket, a szám alapján be tudjuk azonosítani a problémát, sőt, telefonos útmutatással segítségével akár Ön is ki tudja javítani a hibát.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button

Világszerte 750 000 ember bízta ránk a biztonságát, és büszkén jelenthetjük ki, hogy még senkit sem hagytunk cserben.

A lépcsőliftnek ugyanolyan jól kell működnie, függetlenül attól, hogy egyenes vagy íves lépcsőn használja. Ha az Ön biztonságáról van szó, nem kockáztatunk, de amennyiben valami mégis elromlana, hívjon minket nyugodtan, és mi azonnal megszereljük.

Az országban több csapatunk is készenlétben várja a hívását. Rövid időn belül ott lesznek, amennyiben szükség lenne rájuk.

Kérjen ingyenes árajánlatot