06-26-540-315

Hívjon minket most

Lépcsőliftjeink


Használati feltételek

Jelen Használati feltételekben a „mi, miénk, minket, Stannah” kifejezések a Stannah vállalati csoportra, a Stannah Lift Services Limitedre, a Stannah Lifts Limitedre, valamint a Microlifts Limitedre vonatkozik.

A feltételek elfogadása
A www.stannah.hu (továbbiakban: honlap) felkeresésével Ön jogilag kötelező erejűnek fogadja el az itt ismertetett Használati feltételeket, illetve elfogadja adatvédelmi nyilatkozatunkat. Amennyiben a jelen dokumentumban ismertetett felhasználási feltételek bármelyikével szemben kifogása van, kérjük, ne használja a honlapon található termékeket és szolgáltatásokat.

A Használati feltételek elfogadásával azt is elfogadja, hogy nem használja a honlapot törvénytelen célokra, és tiszteletben tartja a hatályos törvényeket és jogszabályokat. Továbbá nem használhatja a honlapunkat oly módon, hogy az megzavarhatja annak működését, nem manipulálhatja az azon keresztül bemutatott tartalmat, illetve más módon sem tehet olyan lépést, amely aránytalanul lecsökkenti honlapunk teljesítményét. Továbbá megerősíti, hogy nem veszélyezteti a honlapunk biztonságát és nem próbál meg hozzáférni nem nyilvános felületekhez vagy bizalmas adatokhoz.
Végezetül Ön vállalja, hogy teljes mértékben felelős minden olyan követelésért, költségért, felelősségért, veszteségért, költségért, ideértve a jogi díjakat is, amelyek a jelen szerződésben meghatározott feltételek megsértéséből erednek.

Módosítás
A Stannah fenntartja a jogot arra, hogy jelen Használati feltételeket előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja, és Ön a honlap használatával elfogadja ezeket a változtatásokat. Azt tanácsoljuk, hogy rendszeresen tekintése át használati feltételeinket.

A Stannah továbbá fenntartja annak a jogát is, hogy a honlap bármely részét előzetes értesítés vagy jogi következmények nélkül eltávolítsa vagy módosítsa.

Felelősségkorlátozás
A Stannah semmilyen körülmények között sem vonható felelősségre közvetlen, rendkívüli vagy következményes kártérítésért – beleértve az üzleti, a bevétel-, a nyereség- vagy adatveszteséget is –, amely a jelen honlap használatából merül fel.
A megállapodás egyetlen rendelkezése sem zárja ki a felelősséget a Stannah, alkalmazottai vagy ügynökei hanyagságából eredő halálesetekért vagy személyi sérülésekért.

Szerzői jog
A Stannah minden szellemi tulajdona – ide értve a védjegyeket, a márkaneveket, a szabadalmakat, a bejegyzett dizájnokat és minden más, a honlap funkcionalitására és kinézetére vonatkozó automatikus szellemi tulajdonjogot – a Stannah tulajdona.

A honlap használatával beleegyezik abba, hogy tiszteletben tartja a Stannah szellemi tulajdonjogait, és nem másolja, tölti le, továbbítja, sokszorosítja, nyomtatja ki vagy használja fel kereskedelmi célokra a honlap tartalmának bármely elemét.

Jogi nyilatkozatok
A honlapon található információk nem minősülnek tanácsadásnak, és nem tekinthetőek megbízható információnak, amikor a Stannah termékeivel kapcsolatos döntést hoz.

A honlapon elérhető minden információ „ahogy vannak”, illetve „amint elérhetőek” alapon szerepel. A Stannah kizár bármely, akár kifejezett akár beleértett garanciát a honlap tartalmának pontosságát, bizonyos célra való használhatóságát, kompatibilitását vagy biztonságosságát illetően.

Nem szavatoljuk, hogy a www.stannah.hu honlap működése szünet nélküli lesz, illetve nem garantáljuk, hogy a honlap használata hibamentes lesz.

Harmadik fél
A honlapunk tartalmazhat harmadik fél által üzemeltetett honlapra mutató hivatkozást. Ezeket a honlapokat nem mi kezeljük, és nem vállalunk felelősséget és nem terhel minket felelősség a másik honlap tartalmáért. Az ilyen hivatkozás egyáltalán nem jelenti a másik honlap nézeteinek, kijelentéseinek és információinak jóváhagyását.

Részleges érvénytelenség
Amennyiben a jelen Használati feltételek bármely rendelkezése érvénytelenné vagy végrehajthatatlanná válik, akkor ezeket a rendelkezéseket semmissé kell tenni, a megmaradó rendelkezések pedig érvényesítésre kerülnek.

Irányadó jog és joghatóság
A jelen Használati feltételek a magyar állam törvényeinek megfelelően kerültek meghatározásra, és a honlap használatával a felhasználó hozzájárulását adta, hogy kizárólag a magyar bíróságok joghatósága köti a jogválasztásra való szabályokra való hivatkozás nélkül.