Lépcsőliftjeink


Egyéb modellek
>

Lépcsőliftek íves és csigalépcsőkhöz
Lépcsőlift, amely a lépcsője alakjához idomul

Mindegy, milyen lépcsője van, mozogjon ismét szabadon az otthonában!

Ha az Ön lépcsőjében van pihenő, a lépcső elkanyarodik vagy több szintet is fel kell mennie, az íves lépcsőlift lehet a megfelelő választás ahhoz, hogy visszakapja az önállóságát.

Ingyenes katalógus

Igényelje még ma ingyenes katalógusunkat minden további kötelezettség nélkül.

Ingyenes katalógus

Kérje Ön is

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Áldozzon a kényelmére

Amikor íves lépcsőjéhez rendel lépcsőliftet, gondoljon arra, hogy mekkora kényelmet jelent majd az elkövetkezendő években. Egészséges, aktív jövőt képzel maga elé, amelyben nyugodt lehet Ön is és a szerettei is. Lépcsőliftjeinket több évtizedes használatra tervezték. Azaz több évtizeden át biztonságban érezheti magát az otthonában.

A lépcsőm alkalmas íves lépcsőlift beszerelésére?

Amennyiben a lépcsője elkanyarodik, akkor biztosan mondhatjuk, hogy igen.

 • Nem számít, hogy a lépcső milyen meredek, keskeny, hosszú vagy éppen rövid
 • Nem számít, hogy fémből, fából vagy betonból készültek, esetleg járólap borítja
 • Nem számít, ha valamilyen akadály, például ajtó vagy radiátor van a lépcsőjén
 • Nem számít, hogy a lépcső alján vagy tetején szűk a hely
 • Nem számít az sem, ha közben van egy pihenő, több emeletet kell megmásznia vagy csigalépcsőről van szó.

Olyan lépcsőliftet készítünk, amely illeszkedik az Ön otthonához.

Az Ön igényeihez szabva

A Stannah íves sínjei méretre készülnek. Így biztosítjuk, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonába. A lépcsőliftet gyártó mérnökeink látják az Ön nevét a megrendelőlapon. Minden egyes alkalommal, amikor az egyedi ügyfélszámát rábélyegzik a lépcsőlift egyik alkatrészére, arra gondolnak, hogy a lift mekkora változást jelent majd az Ön életében. Ön nemcsak egy sorszám a gyártósoron, a lift személyre szabottan Önnek, az Ön házába készül. Ön, a lépcsője és a szükségletei miatt minden egyes sínnek saját története van. A csapatunk pedig büszke minden egyes legyártott sínre.

Az apró részleteknek köszönhetően szinte automatikusan használhatja a lépcsőliftet.

Lépjen velünk kapcsolatba, bárhol is legyen.

Bárhol is lakjon Magyarországon, a lépcsője méreteit egyenesen a gyárunkba továbbítjuk, ahol azonnal el is kezdik a sín gyártását. Minden lépcsőliftünk az EU-ban készül, és megfelelnek a legmagasabb egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

Lépcsőlift modelljeink íves lépcsőkhöz

Tekintse meg a lépcsőjéhez illő Stannah lépcsőlift modelljeinket. Tudja meg, melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Inkább ingyenes katalógusunkat szeretné megkapni?

Inkább ingyenes katalógusunkat szeretné megkapni?

Az íves lépcsőliftek legfontosabb jellemzői

Több mint 40 éve foglalkozunk lépcsőliftek gyártásával. Folyamatosan fejlesztettük lépcsőliftjeinket, hogy a lehető legbiztonságosabban és legkényelmesebben lehessen velük utazni. A legapróbb részletek számítanak igazán.

A biztonság elsődleges számunkra

Minden íves lépcsőlift egyszerűen használható biztonsági övvel és érzékelőkkel van felszerelve. Kösse be magát – a lift finoman megáll, ha valami az útjába kerül.

Gyors beszerelés

Az íves síneket beszerelés előtt összerakják és letesztelik. Így tudjuk, hogy az elemek tökéletesen passzolnak, a beszerelés pedig gyors és egyszerű lesz.

Kellemes utazás

A lépcsőlift elektromos motorja finoman hajtja meg az eszközt mindkét irányban. Az elindulás, a megállás és a gyorsítás is fokozatosan történik, nem rángatja az utasát, így az nincs kitéve a hátsérülés veszélyének.

Kényelemre tervezve

Minden székünk párnázott. A puha ülés és háttámla is az Ön kényelmét szolgálja. Valóban a legapróbb részletek számítanak igazán.

Számtalan lehetőség

A sín az Ön lépcsőjéhez illik, de a szék az, ami az Ön igényeinek felel meg. Alakítsa ki saját lépcsőliftjét, és válasszon székeinkhez különböző anyagokat és színeket.

Helytakarékos

A lépcső méretei alapján olyan sínt gyártunk, ami a lehető legjobban illeszkedik a lépcső kanyarulataihoz. Így nem akadályoz másokat abban, hogy a lépcsőn közlekedjenek.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button