Lépcsőliftjeink


Egyéb modellek
>

Egyenes lépcsőliftek
Teljesen egyenes lépcsőkhöz

Az egyenes lépcsőlift praktikus és elegáns megoldás a lépcsőn való közlekedésre.

Az új lépcsőlifttel a lépcső ismét a ház szerves részévé válhat. Biztonságosan és önállóan mozoghat, a háza ismét az otthona lesz.

Ingyenes katalógus

Igényelje még ma ingyenes katalógusunkat minden további kötelezettség nélkül.

Ingyenes katalógus

Kérje Ön is

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Áldozzon a jövőjére

A lépcsőlift hosszú távon is visszaadhatja az önállóságát. Lépcsőliftjeinket több évtizedes használatra tervezték. Ha lépcsőliftet vásárol, azzal a jövőjébe fektet be, és aktívan tesz azért, hogy lehetőleg még hosszú ideig az otthonában maradhasson. Mindemellett a szeretteinek is megnyugvást jelent, hiszen tudják, biztonságban van az otthonában.

A lépcsőm alkalmas egyenes lépcsőlift beszerelésére?

Az esetek jelentős többségében igen, az. Szinte bármilyen egyenes lépcsőre tudunk lépcsőliftet szerelni:

 • A lift a körülményektől függően a lépcső bármelyik oldalán futhat
 • A lépcső hossza egyáltalán nem jelent akadályt
 • Mint ahogy az sem, ha a lépcső valamelyik végénél ajtó vagy fűtőtest található – behúzható sínünkkel valóban az otthona körülményeihez lehet igazítani a lépcsőliftet.

A biztonság még sosem volt ilyen egyszerű

A Stannah lépcsőliftek innovatív jellemzőik és modern kialakításuk miatt egyedülállóak. Egyszerűen és kényelmesen alakíthatóak az otthona elrendezésének és az Ön igényeinek megfelelően.

Ha szeretné használni a lépcsőliftet, egyszerűen csak hajtsa le az ülést és a karfát, majd a kézre álló kar segítségével hajtsa le a lábtartót, vagy kapcsolja össze az ülést a lábtartóval. Így az ülés lehajtásakor a lábtartó is automatikusan lenyílik.

A fokozott biztonság érdekében lépcsőliftjét felszerelheti motoros ülőkeforgató funkcióval is. A lépcső tetején a szék automatikusan kifordul, így ön az emeleti folyosóra szállhat ki. A szék így gátat képez Ön és a lépcső között, biztonságosabban szállhat ki a liftből, mert nem kell tartania attól, hogy visszazuhan.

Lépjen velünk kapcsolatba

Bárhol is éljen Magyarországon, olyan lépcsőlift tulajdonosa lehet, amelyet az EU-ban, a legszigorúbb egészségügyi és biztonsági előírások mellett gyártanak.

Lépcsőlift modelljeink egyenes lépcsőkhöz

Tekintse meg a lépcsőjéhez illő Stannah lépcsőlift modelljeinket. Tudja meg, melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek, és tervezze meg saját lépcsőliftjét.

Inkább ingyenes katalógusunkat szeretné megkapni?

Inkább ingyenes katalógusunkat szeretné megkapni?

Az egyenes lépcsőlift előnyei

Több mint 40 éve foglalkozunk lépcsőliftek gyártásával. Folyamatosan tökéletesítettük lépcsőliftjeinket, hogy a lehető legbiztonságosabban és legkényelmesebben lehessen velük utazni. A legapróbb részletek számítanak igazán.

Nincs rendetlenség vagy komolyabb átalakítás

Lépcsőliftjeinket a lépcsőhöz rögzítjük, nem a falhoz. Ez maximális biztonságot jelent, miközben a házában sem teszünk kárt. Ráadásul gyorsan végzünk.

A keskeny sín helytakarékos

Sínjeink kifejezetten keskenyek Alig lehet észrevenni őket a lépcső mentén, így mindenki kényelmesen használhatja azt.

Gyors kiszállítás és beszerelés

A Stannah a lépcsőliftek egyik vezető gyártója, több mint 40 országba szállít lifteket. A lépcsőlift megrendelését követően biztos lehet abban, hogy hamar kiszállítjuk, a beszerelés egy napot sem vesz igénybe, és nem kell hozzá átalakítania a házát.

Teljes mértékben személyre szabható

A sín az Ön lépcsőjéhez illik, de a széknek az Ön igényeit kell tükröznie. Bármi is kell ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát otthonában, a legapróbb részleteket is úgy alakítjuk, hogy Önnek a legjobb élményt biztosítsa.

Méretre készített

Nem számít, hogy éveket vagy évtizedeket élt le jelenlegi házában, Ön tett azt otthonná. Ugyanezt megteheti lépcsőliftjeinkkel is: kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző színt és kárpitozást.

Egyszerűen elrakható

A lépcsőlift egyetlen mozdulattal összecsukható – az ülés felhajtásával a karfa és a lábtartó is felemelkedik. Ezt azt is jelenti, hogy nem kell a lábtartóval bajlódnia, így tovább növekszik a biztonságérzete.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button