Minőségi lépcsőliftek versenyképes áron, Magyarországon bárhol – kizárólagos magyar forgalmazónk a Polizo.

Célunk, hogy megkönnyítsük az életét.

Utazzunk vissza 1867-be, Londonba. A southwarki kikötőben Joseph Stannah nemrég indított el darukat és emelőket gyártó vállalatát. Hatékonyan végezte a munkáját, ügyfelei pedig örömmel ajánlották őt másoknak is.

De azt nem is sejthette, hogy apró vállalata egy világszerte elismert céggé növi ki magát. Bő másfél évszázaddal később még mindig családi vállalkozásként működünk, és nem vesztettük szem elől alapértékeinket. A Stannah család ötödik generációja még elszántabban küzd azokért az értékekért, amelyek mentén annyi évvel ezelőtt Joseph elindította a vállalkozását.

Ha Joseph még ma is élne, büszkén látná, hogy a mai napig Ön, az ügyfelünk áll tevékenységünk középpontjában. Büszkék vagyunk arra, hogy a segítségünkkel Ön szabadon, önállóan és biztonságban lelheti örömét otthonában és annak környékében. Számíthat a segítségünkre, és nemcsak első osztályú lépcsőliftek értékesítőjeként. Szorgalmas csapatunk hosszútávú kapcsolatot építenek ki az ügyfeleinkkel. Mindig számíthat a segítségünkre, hogy lépcsőliftje hibátlanul működjön hosszú-hosszú éveken át.

Az elmúlt másfél évszázadban mi is változtunk, de nem lassítunk! Ahogy a világ változik körülöttünk, úgy változunk mi is! Egyenesen a jövőre összpontosítunk, ahol új igényekre és kihívásokra kell majd válaszokat találnunk. Szeretnénk, ha kényelmesebben élhetné az életét, és tudjuk, hogy figyelmes szolgáltatásaink és minőségi lépcsőliftjeink pontosan ezt a célt segítik elő.

Tudjon meg többet a Stannah-ról

Hosszú múltra tekintünk vissza, így volt lehetőségünk tökéletesíteni üzleti modellünket. Tudjon meg többet arról, hogyan dolgozunk.

Miért a Stannah-t válassza?

Az iparágban eltöltött másfél évszázad sokat tanított nekünk az általunk készített liftekről, és az emberekről, akiket szolgálunk. Csak úgy tudjuk a lehető legjobb szolgáltatást biztosítani, ha megismerjük Önt és az igényeit.

Olvasson tovább >

Díjak és minősítések

Üzleti teljesítményünkért számos díjat és minősítést elnyertünk. Csak úgy tudjuk a lehető legjobb szolgáltatást biztosítani, ha az üzleti élet minden területén sikeresek vagyunk – ez is célkitűzéseink közé tartozik.

Olvasson tovább >

Vásárlás menete

Szeretjük az egyszerű dolgokat, így a vásárlási folyamatunkat is három egyszerű lépésre osztottuk fel. A három lépés során megtudhatja, mi a legjobb megoldás ahhoz, hogy visszakaphassa az önállóságát.

Olvasson tovább >

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button

Egy megbízható vállalat

A Stannah-val való közös úton barátságos tanácsadóink kísérik végig. Az Ön hívásakor örömmel ajánlanak Önnek az igényeinek megfelelő lépcsőliftet (mindezt ráadásul ingyen). A szerelőink ezután beszerelik a lépcsőliftet. Gyors és tiszta munkát végeznek, ami után ismét önállóan veheti birtokba a házát új lépcsőliftje használatával.

Ne késlekedjen! Ha már eszébe jutott ez a lehetőség, akkor hívjon fel minket és kérjen ingyenes árajánlatot – az egész nem tart tovább, mint egy csésze tea elkészítése. Amennyiben azonnal így tesz (mármint az oldal elolvasása után), akkor hamarosan már be is tudjuk szerelni a lépcsőliftjét. Ne habozzon, tegyen azért, hogy ismét kiélvezhesse az otthona nyújtotta minden örömöt.

Lépcsőliftjeink

Több lépcsőlift és több funkció közül választhat – ezek mindegyike nagyban megkönnyítik majd a mindennapjait. Minden lépcsőtípusra, egyenesre és ívesre is tudunk megoldást ajánlani. Képzelje el, hogy szabadon, félelem és aggodalom nélkül használhatja a lépcsőjét.

Bármelyik lépcsőlift mellett is dönt, kényelmes és stílusos termék mellett teszi le a voksát.

Amikor a kényelemről beszélünk, nemcsak a párnázott ülőfelületre gondolunk, hanem a praktikus, mindennapi életben hasznos jellemzőkre is. A stílus alatt pedig azt értjük, hogy a lépcsőliftjét is egyedivé varázsolhatja, hogy az belepasszoljon az otthona színvilágába. Meg fog lepődni, hogy milyen természetesen mutat a lépcsőjén, és milyen kevés helyet foglal összecsukott állapotban. Nem is fogja érteni, hogy élhetett eddig lépcsőlift nélkül.

Magyarországon a Stannah-t a Polizo képviseli.

A Polizóról

A Polizóra Magyarország területén mindig és mindenütt számíthat.Barátságos és megbízható csapatuk azon dolgozik nagy erővel, hogy Önt mozgásban tartsa.Ők is magukénak érzik a Stannah által olyan büszkén képviselt családi értékeket, és bebizonyították, hogy nemcsak mi számíthatunk rájuk a legteljesebb mértékben, hanem Ön mint ügyfelünk is.

De ezek csak szavak. Lépjen velük kapcsolatba most, és nézze meg, milyen rövid időn belül be is szerelik a lépcsőliftet az otthonába.