A lépcsőlift olcsóbb, mint a költözés

A lépcsőlift ára gyakran elgondolkoztatja az érdeklődőket, de sokan nem gondolnak bele a lépcsőlift valódi értékébe más, alternatív megoldások költségeivel szemben.

Írta: Stannah

Ha már nem tud felmenni vagy lemenni a lépcsőn, akkor akár egy egyszintes házba vagy egy lakásba is költözhet. Talán ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak.

De mikor is költözött utoljára? Emlékszik, hogy mennyi munkával járt? Kiválogatni az évek hosszú sora alatt felhalmozott kincseket… és egyéb holmikat. Olyasmiket is, amelyekre nem is emlékezett. Aztán mindent be kellett dobozolni. Költöztetőket kellett rendelni. Cipelni kellett a nehéz dobozokat ide-oda, közben azon kellett aggódni, hogy minden rendben megérkezik-e. És akkor a régi ház eladása és az új ház keresése körüli hercehurcáról nem is beszéltünk.

A költözés nemcsak sokkal drágább, mint a lépcsőlift beszereltetése; de komoly érzelmi megterhelést is jelent. Fárasztó. Lehangoló. Maga mögött kell hagynia az évek során összegyűjtött emlékeket.

A lépcsőlift éppen ezért remek választás. Abban a házban maradhat, amit annyira szeret, a megszokott tárgyak, környék, közösség társaságában. Az ismerős környezet miatt pedig Ön is sokkal aktívabb lesz. Megvan napi rutinja, és aszerint teszi a dolgát. A lépcsőlift segíthet abban, hogy ez így is maradjon. Segíthet abban, hogy megőrizze otthonát, valamint biztonságosan és kényelmesen mozoghasson benne.

Lépcsőlift: a lépcső meghódításának leghatékonyabb módja

Ha a költözés helyett a lépcsőlift mellett dönt, azzal egy költséghatékony lehetőség mellett tette le a voksát, amivel megőrizheti szeretett otthonát. Visszakaphatja vele a házát. Visszakaphatja vele az önállóságát. Sőt, még az életkedvét is.

A lépcsőlift nem azt jelenti, hogy Ön kevésbé aktív életet él, hanem hogy lesz energiája a valóban fontos dolgokra. Mennyi örömet okoz Önnek a lépcsőzés? Mi lenne, ha inkább arra maradna energiája, hogy elmenjen kávézni, mikor hazaér, akkor pedig egyszerűen csak felsiklik a lépcsőn? Lehet, hogy Ön az aktív tevékenységekben leli örömét. Például szeret kertészkedni, jógázni, úszni, vagy táncolni. De az is lehet, hogy az újonnan szerzett energiáknak köszönhetően új hobbiba kezd, vagy több időt tölt azokkal, akiket szeret. Bármit is választ, az biztosan izgalmasabb – és biztonságosabb –, mint gyalog felmenni a lépcsőn.

A lépcsőlift előnyei

Számtalan előnnyel jár, ha lépcsőliftet vásárol. Különösen akkor, ha a költözéssel járó stresszel hasonlítja össze.

  • Olcsóbb, mint a költözés
  • Abban a házban maradhat, amit annyira szeret
  • A lépcsőlift beszerelése egy napot sem vesz igénybe
  • A lépcsőlift beszereléséhez nincs szükség a ház átalakítására
  • A lépcsőlift beszerelése nem tesz kárt a falakban és a lépcsőben
  • Ismét birtokba veheti az egész házat, nem kell a földszinten berendezkednie
  • A lépcsőliftet bármilyen lépcsőre fel lehet szerelni, legyen az egyenes, íves, spirál, hosszú, rövid, keskeny vagy meredek.

A lépcsőlifthez nem kell átalakítania a házat, és mivel nem a falhoz, hanem a lépcsőhöz rögzítjük, így bármilyen anyagból készült lépcsőre felszerelhető. Legyen szó fa, beton, tégla, járólappal burkolt vagy fém lépcsőről, a lépcsőlift egyszerűen beépíthető.

Lépcsőliftet szeretnék rendelni

Kövesse ezt a három, egyszerű lépést, és visszakaphatja stresszmentes, könnyed és szabad mindennapjait.

  1. Egyeztessen időpontot helyszíni felmérésre, hogy megvizsgálhassuk otthonát és az Ön mozgásképességét. A tanácsadónk leméri a lépcsőit, illetve kérdőív segítségével felméri az Ön szükségleteit.
  2. Kérjen ingyenes árajánlatot a lépcsőliftjére. Az árajánlatban szereplő ár a végső ár, amely tartalmazza a beszerelés költségét és a 3 éves garanciát is.
  3. Szerelőcsapatunk rövid időn belül megérkezik Önhöz, hogy beszereljék a liftet. A beszerelés egy napot sem vesz igénybe, szerelőink pedig lift üzembe helyezése mellett megismertetik Önt annak használatával is.

Hívjon minket most, hogy ismét birtokba vehesse otthona teljes egészét.