Egy lépcsőlift ára: Mennyibe kerül egy lépcsőlift?

Bevezetés – lépcsőliftek és az áruk

Írta: Stannah

Számos fontos tényezőt figyelembe kell venni, amikor lépcsőliftet választ önmagának vagy a szerettének. Egy lépcsőlift akkor megfelelő, ha mellette zavartalanul tud élni az otthonában, amelyet ismer, szeret, és amelynek a kényelmét élvezi. A lépcsőlift megoldást nyújt a lépcsők okozta nehézségekre, biztonságos és megbízható alternatíva más költséges lehetőségekkel – például a ház átépítése, egy lift telepítése vagy idősek otthonába való költözés – szemben

Talán most arra gondol: „Remek, de mennyibe fog kerülni?” A lépcsőlift telepítési költsége fontos tényező a döntési folyamatban. Noha a költségek több összetevőből állnak össze, az alábbiakban a Stannah igyekszik választ adni a legalapvetőbb, árakkal kapcsolatos kérdésekre. Elsőként összeszedjük azokat a tényezőket, amelyek a lépcsőlift árát befolyásolják.

Mitől függ a lépcsőlift ára?

A lépcsőlift ára számos tényezőtől függ, többek között a következőktől:

  • Egyenes vagy kanyarodó lépcsőre kell felszerelni?
  • Milyen széles a lépcső?
  • Alacsony mennyezet esetén mekkora a belmagasság?
  • Milyen hosszú lépcsőliftre lesz szükség?
  • A lépcső alján és tetején van pihenő?

Az ár tekintetében a legfontosabb tényező az, hogy a lépcsőlift egyenes vagy kanyarodó lépcső mellett fog futni.Egyenes lépcső esetén méretre vágott, szabványos méretű síneket használunk. Kanyarodó lépcső esetén a lépcső ívéhez illeszkedő sínre van szükség, ami szorosan követi a lépcső vonalát.

Mennyibe kerül egy egyenes lépcsőlift?

Egyenespályás lépcsőlift árai

Egy egyenes lépcsőlift esetén a költségek 1,6 millió és 2,2 millió forint közötti összegre becsülhetők. Az ügyfeleink többsége 1,6 millió-1,8 millió forint közötti összegért telepítenek lépcsőliftet. Az árat olyan fontos tényezők is befolyásolják, mint az ajtó mögül induló lépcsők esetében a visszacsúsztatható sín, vagy a kényelmesebb fel- és leszállást biztosító forgószék beszerelése.

Mennyibe kerül egy íves lépcsőlift?

Egy íves lépcsőlift ára:

Az egyenes lépcsőlift ára viszonylag könnyen meghatározható, a kanyarodó lépcsők esetében ez sokkal bonyolultabb. Mindegyik lift egyedileg készül annak a lépcsőnek a paramétereivel, ahová telepíteni fogják. A méretre formázott, íves sínekkel biztosítjuk, hogy a lift pontosan követi a kanyarok ívét, így az utazás is kellemesebb és kényelmesebb. Az íves lépcsőlift alapára 2,8 millió forint körül kezdődik. A pontos árajánlathoz azonban szükséges az egyik szakemberünk által végzett, ingyenes felmérés, hogy megismerjük a lépcsőlift pontos paraméterit.

Mit takar egy Stannah lépcsőlift ára?

A teljes kép

Amennyiben a Stannah-tól rendeli meg a lépcsőliftjét, teljes ellátásban részesül. Nemcsak egy dobozt küldünk, amely tartalmazza a lépcsőlift összes alkatrészét, aztán pedig megköszönjük a vásárlást. Mi törődünk az ügyfeleinkkel. Az általunk küldött ajánlat végleges, és magában foglalja az alábbi szolgáltatások mindegyikét:

  • Szakember által történő beszerelés
  • Hosszú távú garancia
  • A teljes dokumentáció, amely tartalmazza az elérhető funkciókat és lehetőségeket.

A Stannah lépcsőlift esetében nincsenek rejtett költségek. Amikor telefonon kapcsolatba lép velünk, az egyik munkatársunk fogadja az Ön hívását, és válaszol minden kérdésére. Büszkén kiállunk a vásárlóink, a lépcsőliftjeink és a hírnevünk mellett.

Mi a következő lépés? Hogyan vásárolhatok lépcsőliftet?

Az Ön számára talán a lépcsőlift csak egy a lehetséges alternatívák közül.Noha minden megoldásnak megvan az előnye és a hátránya, a lépcsőlift a legköltséghatékonyabb lehetőség, amennyiben továbbra is szeretné használni az otthona minden helyiségét.Vesse össze a lépcsőliftjeink árát és néhány idősek otthonának a térítési díját.A Stannah lépcsőlift nemcsak gazdaságosabb, de az otthona melegében maradhat, miközben a lépcsőn való közlekedés sem akadály többé.

Nézzen körül a honlapunkon, tekintse meg a modelljeinket, majd az egyik szakemberünk egy ingyenes helyszíni felmérést követően pontos ajánlatot küld az Önnek legmegfelelőbb lépcsőliftről.Az ajánlat magában foglalja az előkészítő munkálatokat és a beszerelést, a szakértői segítséget és támogatást, valamint a megnyugtató tudatot, hogy már nem kell aggódnia a lépcsők miatt.Az ajánlatkérés nem jelent vásárlási kötelezettséget, és bármikor felkereshet minket a kérdéseivel, hogy minden szükséges információnak a birtokában lehessen.

Szeretne többet megtudni?Lépjen kapcsolatba a Stannah magyarországi forgalmazójával, a Polizóval, akikkel egyeztetheti az ingyenes, helyszíni állapotfelmérés részleteit is,amelyet követően pontos árajánlatot kap, amennyiben pedig bármilyen kérdés felmerülne, szívesen válaszolnak rájuk.