Mit tehet Önért és a szeretteiért egy lépcsőlift?

Egy lépcsőlift sokkal többet tesz annál, mint hogy visszaadja a mozgás szabadságát

Írta: Stannah

A Stannah lépcsőliftjei visszaadja Önnek az elveszettnek hitt önállóságát. Már maga a tudat, hogy kényelmesen és teljes biztonságban mozoghat a saját házában, nagy terhet vesz le a válláról. És nem csak a sajátjáról, hanem a barátai és a családja válláról is. Ők is nyugodtan alhatnak abban a biztos tudatban, hogy Ön biztonságban közlekedhet a lépcsőjén.

Lépcsőliftjeink gyártásakor fontos, hogy Ön jobb életet élhessen, hogy a termék minden igényét és szükségét kielégítse. A lépcsőlift Önhöz igazodik, hogy a lehető legkényelmesebben tudjon közlekedni a házában. A legapróbb dolgok is sokat számítanak, ha kényelemről van szó, mi pedig a tökéletes lépcsőlift kiválasztása előtt alaposan megismerjük Önt és a szükségleteit. Segíthetünk abban, hogy ismét otthon érezze magát az otthonában, akár az időskori ízületi fájdalom miatt jelent megpróbáltatást a lépcsőzés, akár csökkent a lába mozgásképessége.

Lépcsőliftek: az idősek segítségére szerte a világon

Ahogy idősödünk, egyre jobban megérezzük a múló évek nyomait. Az egyensúlyérzetünk romlik, és a rheumatoid arthritis és az osteoarthritis is negatív hatással van az életünkre. A lépcső akár egyik napról a másikra is komoly akadályt jelenthet az otthonában. A lépcsőzés fájdalmassá, veszélyessé vagy akár egyenesen lehetetlenné válhat.

Sokan hiszik azt, hogy a lépcső használata jó hatással van az egészségükre. Valóban jó ötlet, ha azt tűzzük ki célul, hogy minél aktívabbak maradjunk, de a lépcsőzés erőltetése komoly megterhelést jelent a térdízületre. Minél többet lépcsőzünk, annál nagyobb a kár. Ráadásul a lépcsőzés balesetekhez, eleséshez és sérülésekhez vezethet.

Az otthona nem jelenthet veszélyt Önre. Nem kellene kétszer is megfontolnia, hogy lemenjen-e a földszintre teát készíteni. Mint ahogy azt sem, hogy felmenjen a hálószobába. Ha az otthonában elesik, az annak a jele, hogy nem olyan biztonságos, mint lennie kellene. Akár súlyosan is megsebesülhet, ami komoly gátat szabhat annak, hogy a saját otthonában töltse el idősebb éveit.

Lépcsőlift – előnyök, amelyekre korábban nem is gondolt!

  • Nem kell aggódnia. 

Biztonságosan közlekedhet a saját otthonának lépcsőin. Így még magabiztosabbnak érezheti magát, az önállóság érzése pedig felszabadítóan hat.

  • Visszakaphatja a önállóságát. 

Azt az energiát, amit a lépcsőzésre szokott fordítani, másra fordíthatja. Képzelje el, hogy mi mindenre lenne energiája!

  • Gyorsan és egyszerűen beépíthető.

A lépcsőlift beépítése egy napot sem vesz igénybe, így szinte egy szempillantás alatt visszakaphatja a házát teljes egészében.

  • Olcsóbb és egyszerűbb megoldás, mint a költözés, és nagyobb kényelmet is biztosít, mint ha csak a háza földszintjét használhatná.

A lépcsőlift ára és a telepítéssel járó kellemetlenség esetleg elijesztheti Önt. Arra számít, hogy a lépcsőlifthez komolyan át kell alakítani a házát, ami nagy felfordulással jár. Jó hír: a lépcsőliftet közvetlenül a lépcsőre építjük. Nem kell építési engedélyt kérnie vagy nagyobb munkába fognia ahhoz, hogy visszanyerje az önállóságát.

  • Nem tesz kárt a házában.

Barátságos szerelőink mindössze néhány lyukat fúrnak a lépcsőbe, és a lépcsőlift már használatra is kész. Nem okoznak maradandó kárt a ház szerkezetében, és össze is takarítanak maguk után.

  • Megfizethető és gazdaságos választás:

A lépcsőlift üzemeltetési költsége kisebb, mint egy vízforralóé.

  • Rugalmas eszköz:

Mindegy, milyen szerkezetű lépcsője van, akár egyedi méretekhez gyártott lépcsőliftet is készíthetünk. Mindemellett felmérjük személyes igényeit is, és segítünk a legalkalmasabb szék kiválasztásában.

Legyen Ön is tagja annak a több mint 750 000 főt számláló csoportnak, akik a Stannah lépcsőliftjeinek köszönhetően ismét birtokba vehették házukat és az életüket. Telefonáljon nekünk, és tudja meg, hogyan könnyíthetjük meg az életét.