Mennyi áramot használ egy lépcsőlift?

A zölddé válás útján: A Stannah fenntarthatóbb jövőt célzó megközelítése apró változtatásokkal indult, amelyek együtt mégis óriási különbséget jelentenek!

Írta: Stannah

Energiahatékony lépcsőliftek: mennyibe kerül egy lépcsőlift működtetése?

A Stannah már több mint 40 éve gyárt lépcsőlifteket, és tisztában vagyunk vele, hogy számos tévhit kötődik ezekhez a termékekhez. Ilyen tévhit övezi például a lépcsőliftek működési költségét. Sokan azt hiszik, hogy hosszú távon megfizethetetlen költséget jelentene, de meglepődnének, ha tudnák, mennyi áramot használ egy lépcsőlift. Ügyfeleink nyugodt szívvel elhihetik, hogy egy átlagos otthonban a háztartási készülékek közül a lépcsőlift működtetése az egyik legolcsóbb, mondjuk egy vízforralóhoz vagy mikrohullámú sütőhöz képest. Mindez a hatékonysági szabványok és az energiatakarékos eszközök mögött álló technológia fejlesztéseinek eredménye, aminek köszönhetően a Stannah lépcsőliftek energiahatékonyabbak, mint valaha: nagyjából mindössze 7,26 fontba kerül évente a működtetésük!

Egy másik fontos szempont, ami szintén hozzátesz fenntarthatósági gyakorlatainkhoz, hogy lépcsőliftjeinket olyan tartósnak és megbízhatónak tervezték, hogy biztosan kiállják az idő próbáját. Megfelelő használat és megelőző jellegű karbantartás mellett egy lépcsőlift évtizedekig működőképes marad. Tehát lényegében ez egy egyszeri befektetés, amellyel kényelmesebbé teheti az otthonát.

Azonban az energiahatékony lépcsőliftek gyártása nem az egyetlen dolog, amit a környezetért teszünk! Az elmúlt 10 évben a Stannah környezetbarát és fenntartható üzleti gyakorlatainak folyamatos bővülését tapasztalhattuk, ami annak köszönhető, hogy a környezeti fenntarthatóságot a termelés, a szervizelés és a gyártás terén bevezetett „zöld” kezdeményezések révén valósítjuk meg.

Tudjon meg többet a Stannah környezeti hatásokat csökkentő megközelítéséről!

A Stannah számára elsődleges fontosságú annak a vállalatként ránk háruló felelősségnek a szem előtt tartása, hogy a lehető legkörnyezetbarátabbak legyünk. Ennek megfelelően meg is tesszük a szükséges lépéseket, hogy hozzájáruljunk egy szebb jövőhöz.