Lépcsőliftjeink


Egyéb modellek
>

Sadler lépcsőlift
A legjobb választás keskeny lépcsőkhöz

Amennyiben nehezére esik vagy fájdalmas leülni és felállni, a Sadlerre van szüksége

A kifejezetten a csípő-, térd-, és hátproblémáktól szenvedők számára tervezett Stannah Sadler egy teljesen egyedi termék a lépcsőliftek között.

Ingyenes katalógus

Igényelje még ma ingyenes katalógusunkat minden további kötelezettség nélkül.

Ingyenes katalógus

Kérje Ön is

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Miért a Sadler modellt válassza?

Egyedi termék a lépcsőliftek között. Egy átlagos szék nem biztosítja azt a kényelmet, amelyre szüksége lehet ahhoz, hogy ismét biztonságosan és kényelmesen vehesse birtokba otthonát. Amennyiben a háta, a csípője vagy a térde miatt nehezebben mozog, a Sadler lehet a tökéletes megoldás az Ön számára.

Egyedi kialakítás

A Sadler liftben félig ülő, félig álló helyzetben utazhat. Az ülés így megtartja a súlyát, miközben leveszi a terhet a térdéről, a csípőjéről és a hátáról, de ehhez nem kell teljesen leülnie. Az ülésnek támaszkodva kényelmesen utazhat a lépcsőliften. A különleges kialakítású Sadler lépcsőlift ülésében kényelmesen és kellemesen utazhat a lépcső teljes hosszában. A kényelem mellett biztonságban is érezheti magát. Az ülés magasságát az ön magasságához igazítjuk, a biztonságérzetet pedig az is növeli, hogy a lift csak a kihúzható biztonsági öv becsatolása után indul el. A Sadler tökéletes álló lépcsőlift az idősek és a mozgásukban korlátozottak számára.

Kiváló mérnöki teljesítmény

A Sadler tökéletesen ötvözi az elsőrangú mérnöki teljesítményt a folyamatos orvosi kutatásokkal, amelyek nagyban megkönnyítik az Ön életét. Kutatóink felvetettek egy gyakori problémát, nagy szakértelemmel bíró mérnöki csapatunk pedig megtalálta a tökéletes választ. Magasan képzett mérnökeinknek köszönhető az is, hogy:

 • A Sadler kezelése intuitív A kezével vagy a csuklójával mindössze a kívánt irány felé kell tolnia az irányítókart, és a lift már el is indul.
 • Az ergonomikus öv egyszerűen használható. Egy kézzel is ki-, illetve becsatolhatja, és nem kell a háta mögé nyúlnia érte, mert a karfán helyezkedik el.
 • A fokozott biztonság érdekében a Sadler csak akkor indul el, ha bekötötte a biztonsági övet (kivéve, ha a távirányítóval hívja a liftet)
 • Más lépcsőliftekkel ellentétben a Sadler nem az utolsó lépcsőfokon, hanem a lépcső tetején parkol. Így nincs szükség az ülőrész forgatására. A Sadler tehát valóban a lépcső teljes hosszán végigkíséri.
 • Így biztosan nem ragad a lépcsőn. Ha a szék egy másik szinten van, a távirányító gombjával egyszerűen magához hívhatja a liftet.
 • A lépcsőlift áramszünet esetén is használható A Saddlert akkumulátorral is felszerelték, így még ha más eszközök cserben is hagyták, a lépcsőliftje nem fogja.

Tekintse meg lépcsőlift modelljeinket a különböző lépcsőtípusokhoz

Tekintse meg a lépcsőjéhez illő Stannah lépcsőlift modelljeinket. Tudja meg, melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Inkább ingyenes katalógusunkat szeretné megkapni?

Inkább ingyenes katalógusunkat szeretné megkapni?

A Sadler lépcsőlift előnyei

A Stannah elkötelezett abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Orvosi kutatásokat végzünk, gyógytornászokkal és ortopéd orvosokkal konzultálunk, az ismereteinket pedig Sadler lépcsőliftünk egyedi kialakításában kamatoztatjuk. A Sadler tökéletes példa arra, hogy egy kutatás eredménye a gyakorlatban hogyan könnyítheti meg az ember mindennapjait.

SZÉK, AMELYBEN ÁLLÓ HELYZETBEN UTAZIK

A Sadler ülésében félig ülő, félig álló helyzetben utazik. Így lekerül a súly a csípőjéről, a térdéről és a hátáról, de nem kell az ülés okozta kényelmetlenség miatt szenvednie. Egyszerűen beülhet és kiszállhat.

AKÍTV ÜLÉS

A Sadler segít a beülésben és kiszállásban is. Beüléskor az ülőrész kissé megdől, hogy megtámassza a testét, majd kissé hátradől, hogy segítsen kiegyenesednie.

CSÚSZÁSMENTES ÜLÉS

A Sadlert álló helyzetben történő használatra tervezték. A nagyobb biztonság érdekében az ülőfelület bordázott, hogy egy centit sem mozdulhasson el utazás közben.

ÁLLÍTHATÓ ÜLÉSMAGASSÁG

A Sadler ülésének magasságát az Ön magasságához állítjuk beszereléskor. Így mindig a megfelelő pozícióban lesz ahhoz, hogy a lépcsőliftet a legkisebb erőfeszítéssel és önállóan használhassa az otthonában.

EGYSZERŰEN ÖSSZECSUKHATÓ

Nem kell hajolgatnia. A karfa felemelésével a lábtartó is automatikusan felemelkedik, egyetlen mozdulattal, minden nehézség nélkül össze lehet csukni.

KESKENY LÉPCSŐ

A Sadler a nagyon keskeny lépcsőkhöz is ideális. Mivel nem ülő pozícióban utazik, így a térde biztosan nem ütődik neki semminek. Ha Ön elfér a lépcsőjén, akkor a Sadler is el fog férni.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button