Használjon lépcsőliftet, és nyerje vissza önállóságát

A könnyen beépíthető és egyszerűen kezelhető lépcsőlift szavatolja az Ön biztonságát és önállóságát

Azok számára, akik számára nehezen esik a mozgás, a lépcsőn való közlekedés maga a rémálom. Attól tartanak, hogy elvesztik az egyensúlyukat, és leesnek. A fizikai akadályok miatt csak egy rokon vagy egy gondozó segítségével tudják használni a lépcsőt. Így a mozgásuk egy másik embertől válik függővé.

Extrém esetben ezek az emberek akár a házuk egyik szintén is ragadhatnak – ami sajnos gyakran megesik, hiszen a családok többsége nem engedheti meg, hogy valaki feladja a munkáját a rokona gondozásáért. Így előfordulhat az, hogy egyetlen szobában töltik el mindennapjaik legnagyobb részét.

A lépcsőlift a megoldás

Az emberek gyakran átállnak arra, hogy házuk alsó szintjét használják csak, még a hálószobát is leköltöztetik, hogy ne kelljen lépcsőzniük. A hálószoba nyújtotta kényelem hiánya mellett úgy érezhetik, hogy a magánszférájuk is elveszett, különösen akkor, ha másokkal laknak együtt.

A lépcsőlift ismét önállóvá teszi a használóját. A lépcsőlift mind az ő, mind a családja számára megnyugvást ad. A lépcsőlifttel ismét birtokba veheti a ház teljes egészét. A lépcsőlift visszaadja az elveszettnek vélt önállóságot és biztonságot. A lépcsőlifttel a ház összes szintje elérhető segítség nélkül.

A Stannah lépcsőliftjei biztonságosak

Minden lépcsőliftünk rendelkezik aktív és passzív biztonsági funkciókkal. Így biztosíthatjuk az Ön önállóságát és biztonságát. Minden lift rendelkezik:

  • Visszahúzódó biztonsági övvel.
  • Sebességszabályozóval a kényelmes és egyenletes felfelé, illetve lefelé történő utazáshoz.
  • Érzékelőkkel. A lift lassú fékezéssel megáll, ha valami az útjába kerül.

A Stannah lépcsőliftjeit egyszerű használni.

A lépcsőlift nemcsak biztonságos, de egyszerű a használata még azok számára is, akik nehezebben mozgatják felső végtagjaikat. Minden liftünkhöz távirányító is tartozik, arra az esetre, ha a lift egy másik szinten állna. Többé nem kell egyetlen emeleten élnie az életét.

A székben ülve a lift irányítása sem okoz nehézséget. Az ergonomikus kialakítású vezérlőkart a kezével vagy a csuklójával is eltolhatja, így ízületi fájdalom esetén is kényelmesen használható.

A Stannah lépcsőliftjei kényelmesek

A beltéri modelljeink székei párnázottak. Így minden egyes alkalommal kényelmesen utazhat.

A lépcsőlift finoman és lassan indul el és áll le. Ez egy fontos jellemző, különösen a hátproblémáktól szenvedőknek. A hirtelen zökkenések kényelmetlenek lehetnek a számukra, és még súlyosbíthatják a problémájukat. Számunkra prioritás volt, hogy mindenki kényelmesen használhassa a lépcsőliftet.

A lépcsőlift segítségével visszakaphatja önállóságát. Nem kell várnia arra, hogy valaki segítsen, nem kell másokra támaszkodnia. Nemcsak ön nyeri vissza a szabadságát, de visszaadja azt a szeretteinek is.