Polizo: Lépcsőliftek Magyarországon

A Stannah lépcsőliftek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Jelenleg az 1991-ben alapított Polizo a Stannah lépcsőliftek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az évek során a Polizo komoly hírnevet szerzett magának megbízható és hiteles vállalatként, amely számára a legfontosabb, hogy a lehető legjobb megoldást biztosítsák ügyfeleiknek.

A Polizo munkatársai mögött több évtizedes tapasztalat áll. Gyors és professzionális karbantartási szolgáltatásaik mellett ügyfeleik számára igény szerint az alkatrészek utánpótlásáról is gondoskodnak.

A Polizo és a Stannah együttműködése lehetővé teszi, hogy kiemelkedő minőségű, mobilitást segítő termékeket is ajánlhasson, amellyel az emberek visszakaphatják önállóságukat, és szabadon mozoghatnak otthonukban. Minden egyes Stannah terméket az adott ügyfél mozgásképességének megfelelően gyártják le – a Polizo elkötelezetten hisz abban, hogy a mobilitási megoldásoknak személyre szabottaknak kell lenniük.

A Polizo barátságos értékesítési csapata végigkíséri Önt a lépcsőlift vásárlásának folyamatán, az első hívástól az eszköz beszereléséig. Örömmel állnak az Ön szolgálatára, amennyiben bármilyen kérdés merülne fel Önben, például modelljeinkkel kapcsolatban; vagy helyszíni felmérést szerelne kérni.

A Polizo büszke arra, hogy megkapta a Stannah kitűnőségi tanúsítványát. Ez a Stannah saját programja, amellyel szavatolja, hogy a viszonteladók folyamatosan képzik magukat, és magas szintű biztonságirányítást alakítanak ki és tartanak fenn. A szakemberek és a vállalat vezetői teljes körű képzésen vettek részt, illetve folyamatosan meg kell felelniük a Stannah külső ellenőrzési követelményeinek.

Az ügyfeleink nyugodtan vehetik igénybe a Polizo szolgáltatásait – legyen szó egy eszköz beszereléséről vagy karbantartásáról –, mert biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást kapják.

De ezek csak szavak Lépjen velük kapcsolatba most, és nézze meg, milyen rövid időn belül már be is szerelik a lépcsőliftet az otthonába.

A Polizo székhelye:

2011 Budakalász,
József Attila út 75.