Láthatatlan lépcsőliftek

Összecsukhatóak, így szinte alig foglalnak helyet

Attól tart, hogy a lépcsőlift miatt nem lehet elférni a lépcsőn?

Gyakran az emberek azért nem vesznek lépcsőliftet, mert attól félnek, túl nagy helyet foglalnak a lépcsőn. Attól tartanak, hogy egy családtag vagy egy barát látogatásakor a lépcsőlift útban lesz.

De emiatt nem kell aggódni. Minden lépcsőliftünk egyszerűen összecsukható. A lábtartó, a karfa és az ülőrész felhajtható, így kevés helyet foglal. A lépcsőt tehát bárki igénybe tudja venni.

Választhat olyan sínt is, amely elkanyarodik a lépcső végénél, így a lift nem az utolsó lépcsőfoknál, hanem a fal mellett várakozik. Így tényleg teljes szélességében használhatja a lépcsőt.

Függetlenül attól, hogy egyenes vagy íves lépcsőn használja a liftet, a sínt mindig a lehető legközelebb szereljük a lépcső széléhez. Ezt azért ígérhetjük meg, mert forgalmazónk megbízható szakértői pontosan felmérik a lépcsője méreteit, mielőtt legyártanánk a liftet. Így biztosak lehetünk abban, hogy a lift tökéletesen illeszkedik a lépcső alakjához. A méretre készített sín előnye, hogy kevesebb helyet foglal. Ez különösen fontos íves lépcsőknél. A Stannah sínje hozzásimul a lépcső ívéhez, így a szerettei is kényelmesen közlekedhetnek rajta.

Attól tart, hogy a lépcsőlift magára vonja a figyelmet?

Emiatt se aggódjon. A lépcsőliftjeink személyre szabhatóak. Ez azt jelenti, hogy olyan kialakítást választhat, amely illik Önhöz és a házához is. Diszkrét vagy éppen látványos külsővel is megrendelheti a liftet – ez az Ön választása.

Mi az Ön igényeihez és kívánságaihoz alakítjuk a lépcsőliftjeinket. A személyre szabhatóság nemcsak a szék színére vonatkozik, hanem az ülés anyagára és a sín színére is. Olyan széket alakíthat ki, amelyre valóban büszke lehet.

Lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben még mindig bizonytalan, vagy rendelje meg lépcsőliftjeinket bemutató katalógusunkat. Biztosan megtalálja az Ön házába illő modellt.