Lépcsőliftjeink


Kültéri lépcsőliftek
Biztonság és kényelem a ház körül is

Lépcsőliftet nemcsak az otthonában használhat. Szeretnénk, ha mindenhol visszanyerhetné önállóságát.

Legyen szó a bejárati ajtóhoz, a hátsó kertbe, a garázsba vagy teraszra vezető lépcsőről, kültéri lépcsőliftjeinkkel ismét örömét lelheti a szabadban töltött időben. Kültéri lépcsői ismét biztonságossá válnak.

Ingyenes katalógus

Igényelje még ma ingyenes katalógusunkat minden további kötelezettség nélkül.

Ingyenes katalógus

Kérje Ön is

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Mit nyerhet kültéri lépcsőliftjeinkkel?

Képzelje el, hogy szabadon kiléphet a házból, mert biztos lehet abban, hogy házon belül és azon kívül is biztonságosan közlekedhet. Több mint 40 éve foglalkozunk lépcsőliftek gyártásával, a megszerzett tapasztalatot pedig termékeink tökéletesítésére fordítjuk. Ha ki kell emelni egy terméket, amelyre kifejezetten büszkék vagyunk, akkor az erős és tartós kültéri lépcsőliftet választanánk.

Tartós kialakítás

Legyen szó pár lépcsőfokról vagy egy teljes lépcsősorról, kültéri lépcsőliftünk visszaadhatja Önnek a szabadságot, hogy kedvenc tennivalóival foglalkozhasson. Kültéri lépcsőliftjeink a beltéri liftek legjobb tulajdonságai mellett ellenállnak az időjárás elemeinek is, hogy Ön szabadon mozoghasson a házában és akörül is.Ismét elérhetővé válik a ház falain túli világ.

Megbízható mérnöki tervezés

Mérnökeink egyedülálló tesztelési módszert dolgoztak ki. A lépcsőlift minden egyes alkatrészét 25 000 fel-le utazás során vizsgálták.Így még hosszú-hosszú évekig élvezheti az otthonát körülvevő környezetet is.A kültéri lépcsőlifttel egy egészséges, aktív és akadálymentes jövő alapjait fekteti le. Mérnökeink alapos munkájának köszönhetően kültéri lépcsőliftjeink a kényelem és biztonság mellett az alábbi jellemzőkkel is rendelkeznek:

 • Hő- és hidegálló: Extrém hőmérsékletek között is kényelmesen használható.
 • Kényelmes:Két hívógombbal rendelkezik. A gomb megnyomásával egyszerűen magához hívhatja a lépcsőliftet, amikor az a lépcső túlsó végén parkol.
 • Egyszerűen beszerelhető:A lépcsőliftet a lépcsőhöz és nem a falhoz rögzítjük. Lépcsőliftjeinket biztonságosan és gyorsan lehet rögzíteni bármilyen anyagból készült lépcsőhöz.
 • Megbízható:A Stannah lépcsőliftjei akkumulátorról is működtethetők. Így áramszünet esetén sem ragad a lépcsőn, az akkumulátor gondoskodik arról, hogy Ön biztonságosan eljusson céljához.
 • Kifinomult:Ha nem használja a liftet, könnyű mozdulattal összecsukhatja azt, így alig foglal helyet. A sín szorosan a lépcső pereme mellett halad szinte láthatatlanul, belesimulva a környezetébe.
 • Biztonságos:Lépcsőliftünk nemcsak nemzetközi biztonsági előírásoknak felel meg, de kulccsal le is lehet zárni.Így valóban Ön lesz a lift egyetlen használója.A kültéri lépcsőliftek érzékelői pedig azt figyelik, nincs-e valami a lift útjában.Ha valami a lépcsőlift útjába kerül, akkor a szerkezet azonnal, mégis finoman megáll.

A kültéri lépcsőlift előnyei

A Stannah elkötelezett abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Orvosi kutatásokat végzünk, gyógytornászokkal és ortopéd orvosokkal konzultálunk, az ismereteinket pedig lépcsőliftjeink egyedi kialakításában kamatoztatjuk.

Safety

BIZTONSÁGOSABB, MINT EGY CSÚSZÓS RÁMPA

A kültéri lépcsőlift tökéletesen alternatívát kínál a csúszós, nedves lépcsők helyett. A lépcsőlift biztonságosabb, mint egy rámpa, egyszerűbb beépíteni, és segít az elesések és sebesülések megakadályozásában.

Easy to use

KÖNNYEN KEZELHETŐ IRÁNYÍTÓKAR

A lépcsőlift elindításához mindössze a kívánt irány felé kell löknie az irányítókart, amelyet a kényelmes használat érdekében bármelyik karfára felszerelhetünk, attól függően, hogy Ön jobb- vagy balkezes.

Efficient

OLCSÓBB, MINT A VÍZFORRALÓ

Kültéri lépcsőliftjeink éppen olyan olcsón üzemeltethetőek, mint a beltériek (azaz olcsóbban, mint a vízforralóját!) A lépcsőlift befektetés a jövőbe. Az eszköznek köszönhetően még hosszú évekig aktív életmódot folytathat.

Weather resistant

AZ ESŐ, A HÓ ÉS A JÉG SEM JELENT PROBLÉMÁT

Essen az eső vagy süssön a nap, a lépcsőlift megbízhatóan szállítja Önt egész évben. A szék, a motor és az akkumulátor vízálló, így az eső, a jég és a hó nem tehet kárt bennük.

Robust

ELNYŰHETETLEN

Kültéri lépcsőliftjeink nemcsak az elemeknek állnak ellen, de az idő próbáját is kiállják. A széken nem fog az idő és az időjárás – UV-álló műanyagból készül, így még csak a színe sem halványul meg a napsütésben.

Cover

PONYVA A TISZTA SZÉKÉRT

A lépcsőlift mindig használatra készen áll. A védőponyvával megvédheti a széket a jégtől és a fagytól, hogy mindig tisztán és szárazan használhassa az eszközt. Egyszerűen csak vegye le a ponyvát, és használja a liftet a megszokott módon.

scroll left button

Húzza fel a részletekért

scroll right button