Árammal és akkumulátorral működő lépcsőliftek

Áramszünet esetére

Egy áramszünet mindig sok kellemetlenséggel jár. Megakaszt minket a mindennapi tennivalóinkban, amíg vissza nem jön az áram. Lehet, hogy a konyhai eszközei esetében ez igaz, de a lépcsőlift esetében nem.

A lépcsőlift áramszünet esetén is használható

Biztos megesett Önnel is, hogy a megvett elektromos eszközről kiderült, hogy áramszünet esetén nem használható. Talán épp akkor hagyta cserben, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá.

Egy lépcsőlift vásárlásakor ez fokozott kockázatot jelent. Nincs is annál rosszabb, mint amikor a lift a lépcső közepén megáll a sötétben.

Gondoskodtunk arról, hogy ez ne történjen meg.

A Stannah lépcsőliftjei nem állnak meg áramszünet esetén. A Stannah lépcsőlifteket akkumulátorral láttuk el, amelyet folyamatosan tölt az elektromos hálózat. Áramszünet esetén a lift az akkumulátor segítségével juttatja el Önt biztonságosan a céljához. Az akkumulátorok automatikusan töltődnek, amikor a szék megáll a töltőponton, így azok mindig használatra készen állnak.

A Stannah liftjeihez ezen felül két távirányító is tartozik, az egyiket a lépcső aljánál, a másik a lépcső tetejénél helyezzük el. Így az sem jelenthet akadályt, ha a szék egy másik szinten van, a távirányító gombjával egyszerűen magához hívhatja a liftet. Abban a sajnálatos esetben, ha az áramszünet hosszabb ideig tart, az akkumulátorok néhány útra elegendő energiát raktároznak, így nyugodtan hívhatja a liftet és biztonságosan utazhat is rajta, nem akad el két emelet között.

A Stannah lépcsőliftjei nemcsak biztonságosak és kényelmesek, de kifejezetten halkan üzemelnek. Ennek köszönhetően napszaktól függetlenül használhatja, nem fogja zavarni a másik nyugalmát.

A Stannah lépcsőlifttel, szabadon, biztonságosan és önállóan mozoghat, megállás nélkül – éppúgy, mint a lépcsőlift!