Lépcsőliftek idősek számára

Segít abban, hogy ne érje baleset az időseket a lépcsőn, és ez csak egy a megannyi előny közül!

Könnyen és szabadon használhatja a lépcsőt.

A Stannah lépcsőliftjei biztonságosak Cégünk 40 éve foglalkozik lépcsőliftek gyártásával, és vevőink biztonsága mindig is kiemelt fontosságú volt a számunkra. Tapasztalatunkat arra használjuk fel, hogy biztonságosabbá és kényelmesebbé tegyük lépcsőliftjeinket. Kortól függetlenül segítséget nyújtanak mindenki számára a lépcsőn való könnyű, biztonságos közlekedésben, az elesés veszélye nélkül

Ahogy idősödünk, egyre jobban megérezzük a múló évek nyomait. Az egyensúlyérzetünk romlik, és ez negatív hatással van az életünkre. A lépcső akár egyik napról a másikra is komoly akadályt jelenthet az otthonában. A lépcsőzés fájdalmassá, veszélyessé vagy akár egyenesen lehetetlenné válhat.

Lépcsőlift – előnyök, amelyekre korábban nem is gondolt!

  • Megakadályozza, hogy elessen. Azt szeretnénk, ha biztonságban érezhetné magát az otthonában. Tehet óvintézkedéseket azért, hogy ne essen le a lépcsőn, de egyik sem olyan biztonságos, mint a lépcsőlift.
  • Nem kell aggódnia. Biztonságosan közlekedhet a saját otthonának lépcsőin. Így még magabiztosabbnak érezheti magát, az önállóság érzése pedig felszabadítóan hat.
  • Visszakaphatja a önállóságát. Azt az energiát, amit a lépcsőzésre szokott fordítani, másra fordíthatja. Képzelje el, hogy mi mindenre lenne energiája!
  • Gyorsan és egyszerűen beépíthető. A lépcsőlift beépítése egy napot sem vesz igénybe, így szinte egy szempillantás alatt visszakaphatja a házát teljes egészében.
  • Olcsóbb és egyszerűbb megoldás, mint a költözés, és nagyobb kényelmet is biztosít, mint ha csak a háza földszintjét használhatná. A lépcsőlift ára és a telepítéssel járó kellemetlenség esetleg elijesztheti Önt. Arra számít, hogy a lépcsőlifthez komolyan át kell alakítani a házát, ami nagy felfordulással jár. Jó hír: a lépcsőliftet közvetlenül a lépcsőre építjük. Nem kell építési engedélyt kérnie vagy nagyobb munkába fognia ahhoz, hogy visszanyerje az önállóságát.
  • Nem tesz kárt a házában. Barátságos szerelőink mindössze néhány lyukat fúrnak a lépcsőbe, és a lépcsőlift már használatra is kész. Nem okoznak maradandó kárt a ház szerkezetében, és össze is takarítanak maguk után.
  • Megfizethető és gazdaságos választás. A lépcsőlift üzemeltetési költsége kisebb, mint egy vízforralóé.
  • Rugalmas eszköz. Mindegy, milyen szerkezetű lépcsője van, akár egyedi méretekhez gyártott lépcsőliftet is készíthetünk. Mindemellett felmérjük személyes igényeit is, és segítünk a legalkalmasabb szék kiválasztásában.

Lépjen velünk kapcsolatba, és ismét érezze magát biztonságban az otthonában minél hamarabb!