Lépcsőliftjeink

HÍVJA IRODÁNKAT! 06-26-540-315

A Sadler lépcsőlift

Egy modern, letisztult, és elegáns forma (csak a kanyarodó sínpályához)

Az ügyfeleinkkel töltött idő megmutatta, mekkora szükség van egy keskeny lépcsőkhöz tervezett lépcsőliftre a mozgásukban korlátozott embereknek. – A Sadler

Siena lépcsőlift

Modern kivitel számos korszerű funkcióval.

Keskeny kialakításával minimális helyet foglal el, különösen jól illik a szűk lépcsőházakba. Kétféle kartámasz szélességben is elérhető.

Solus lépcsőlift

Modern kivitel számos korszerű funkcióval.

A Solus lépcsőliftet felhasználóink javaslatai alapján fejlesztettük tovább, a vevői igényeknek megfelelő kivitelben, megtartva a Stannah fő értékeit a minőséget, a megbízhatóságot és a biztonságot.

Kültéri lépcsőlift

Lépcsőlift nagy külső lépcsőhöz (csak egyenes lépcsőkhöz)

Akár hosszú kültéri lépcsője van, akár csak pár lépcsőfok a földszint és az alagsor vagy a kert között, a Stannah lépcsőlift alkalmazása kényelmes, biztonságos és megbízható és végleges megoldást nyújt a külső lépcsőkön való közlekedésre.

Starla lépcsőlift

Megbízható Stannah-kényelem több funkcióval és lehetőséggel.

A lépcsőliftek családjának legújabb tagja, a Starla lépcsőlift alakítható és elegáns. Az első olyan berendezés, amely világos vagy sötét natúr fafelülettel kapható. A lépcsőlift minden hajlatba vagy folyosóba könnyedén illeszkedik.

Sofia lépcsőlift

Elsődleges a kényelem és a biztonság

Ezt a lépcsőliftet ügyfeleinkkel karöltve fejlesztettük ki, hogy új stílust teremtsünk korszerű, testreszabott biztonsági funkciókkal.

THANK YOU

One of our representatives will contact you shortly.